Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La IIa Challenge Catalunya Irlanda Femenina i I la Challenge de Juvenils (U-16) el 20 d’octubre

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 45474
23.03.2023

FIPPALa IIa Challenge Catalunya Irlanda Femenina i I la Challenge de Juvenils (U-16) el 20 d’octubre

La IIa Challenge Catalunya - Irlanda Femenina 

i la Challenge de Juvenils (U-16) el 20 d’octubre


Ara fa 5 anys es va celebrar al P&P Seapoint d’Irlanda la primera Challenge Cup Irlanda vs Catalunya tant en categoria Femenina com Juvenil.  Aquesta setmana la  Pitch & Putt Ireland (PPI)i la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) han acordat que el 20 d’octubre es jugui la segona edició.

6 jugadores representaran a Catalunya per la Challenge Femenina i  6 jugadors/es per la Challenge Juvenil sots 16, és a dir per a juvenils nascuts el 2007 o en anys posteriors. Cada una de les dues Challenge es jugarà a un total de 12 punts, 3 punts en parelles Greensomes, 3 punts en parelles Fourball i 6 punts en partits individuals.

La FCPP va proposar que la data de celebració de la Challenge fos a finals de juny per a que formés part de les competicions de la IIIa Setmana Catalana de l’Esport però en aquelles dates la PPI té programades moltes competicions que es celebren any rera any. La pròpia PPI va proposar fer les Challenges coincidint amb l’International Pairs a l’octubre.

La seu serà en un camp proper a Sant Cebrià que es decidirà per concurs en les properes setmanes amb l’objectiu de que les jugadores i jugadors irlandesos no hagin de fer grans desplaçaments entre les dues competicions.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC