Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 121 - Gener 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45006
31.01.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 121 - Gener 2023

Sant Cebrià Blau Casa Carlos lidera l’Interclubs 2023

 

El cap de setmana del 28 i 29 de gener es va donar el tret de sortida a la XXVIII edició del Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs 2023 que s’ha jugat a diverses seus d’arreu de Catalunya.

Es una competició per equips on es combina el joc individual i per parelles, hi ha 8 jugadors per equip, 4 individuals i 2 parelles que juguen sota la modalitat fourball, (cada jugador juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat). De cada equip puntuen les 3 millors targetes individuals i la millor parella. Aquest any hi participen 147 equips i més de 1170 jugador/es. Els equips estan distribuïts en diferents divisions. A la 1ª divisió hi participen 18 equips, a la segona i tercera divisió 36 equips a cada una i a cada divisió es diferencien dues zones de joc, la nord i la sud. Per últim hi ha una quarta divisió amb 57 equips, dividits en 4 zones de joc  la nord, la Centre Sud G1, la Centre Sud G2 i la Centre Sud G3. 

En total hi ha 8 jornades, la primera va coincidir amb unes temperatures molt gèlides arreu de Catalunya i les seus van ser El Vendrell, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Platja d’Aro, Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i Costa Daurada (El Catllar). En dues divisions que es va aplaçar la prova per les baixes temperatures.

Els equips de la 1era divisió van jugar al P&P El Vendrell, el millor resultat individual el van fer el Jordi Saborit (Vallromanes A), l’Oriol Mas (Franciac) i el Josep Iglesias (St Cebrià Blau Casa Carlos) amb 4 cops sota par. La millor parella va ser el Teodoro Febrero i el Cesar Alberto Sanchez (Roc 3) amb 46 cops i segons van quedar el Sergi Arisa i l’Enric Sanz (Golf la Garriga P&P)  amb un cop més. Pel que fa als equips el guanyador de la prova va ser Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 204 cops i unes targetes de joc de 50, 52, 52 i 50 la parella, en segona posició i un cop més l’equip de Franciac i tercers Gualta Plus Costa Brava amb 207 cops.

Els equips líders de la resta de divisions son 2ª div. Oest: Portal del Roc, 3ª divisió Oest: Los GAllitos, 4ª divisió Nord: Albatros Fornells, 4ª div. Centre G-1: La Hcp1neta, 4ª div. Centre G-2: Roc & Roll i 4ª div. Centre G-3: Paulson am Costa Daurada.

La propera prova serà els dies 18 i 19 de febrer a Castelló Empuriabrava, Sant Cebrià, Roc 3, Platja d’Aro, Costa Daurada, Gualta, Portal del Roc, El Vendrell i Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt)


Classificacions

Àlbum de fotografies 1ª divisió

Àlbum de fotografies 2ª divisió oest


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC