Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 120 - Desembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44803
01.01.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 120 - Desembre 2022

Juan Luís Sánchez i Jordi Panes campions de Catalunya Doble 2022

 

Del 15 al 18 de desembre el Pitch & Putt Vallromanes va acollir la XX edició del Campionat de Catalunya Doble FCPP 2022 hi van participar 310 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

La competició era a 54 forats i es van jugar 3 modalitats de joc de parelles, la fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat. La greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Entre dijous, divendres i dissabte es va jugar la primera volta de la competició, la fourball. El nivell de joc va ser molt alt durant tot el campionat. Un cop jugats els primers 18 forats van haver-hi entre  7 parelles empatades a 10 cops sota par, els locals Juan Luís Sánchez/ Jordi Panes (Vallromanes), Josep Iglesias (Sant Cebrià) / Joel Girbau (Bellpuig), Oriol Mas/ Eric Puig (Franciac), Sergi Arisa / Rafael Ramos  (La Garriga), Fernando González / Miguel Perez (Vallromanes), Enric Sanz (La Garriga) / Agustín Redondo (Hcp1) i Manuel Amor / Carlos Vilardell (Badalona).

Per jugar la segona part del campionat s’ havia de passar un tall i només passaven les millors 36 parelles, el tall va quedar a 49 cops.

Diumenge a primera hora del matí es va jugar la volta greensome, Sanchez i Panes van ser la millor parella amb 10 cops sota par que els situava líders de la classificació general amb un acumulat de 88 cops, seguits d’Amor i Vilardell amb 91 cops i en tercera posició Iglesias i Girbau amb un cop més. Faltava per jugar l’ultima i decisiva volta la foursome, la mes exigent de totes.

De cara al migdia els jugadors van dinar i després van començar a jugar els últims 18 forats. A mida que anaven passant els forats el resultat estava més obert, Sanchez i Panes van començar amb mal peu, mentre que d’altres parelles anaven recuperant posicions. A l’arribar a l’últim forat els líders Sánchez i Panes, duien un cop d’avantatge sobre els seus perseguidors Amor i Vilardell, al forat 18 Panes va fer un cop de sortida que va quedar-se curt una mica abans de green, i Sánchez va fer el segon cop amb el putt que va deixar la bola força lluny del forat i per embocar-la van necessitar dos cops més, van fer boguie (4 cops), mentre que Vilardell va fer un cop de sortida llarg fora de green però  a prop de bandera i Amor per molt poc no fa el birdie, van fer par. Això volia dir que acabaven empatats a 144 cops, per tant es va tenir que fer el desempat a mort sobtada.

Al forat 1 Sánchez va tirar primer i va deixar la bola l’esquerra de forat, Amor també la va deixar a prop però Panes no va deixar escapar l’oportunitat i va fer birdie, mentre que Carlos Vilardell també ho va provar però no ho va aconseguir per molt poc. Un final molt emocionant on es van proclamar Campions de Catalunya Doble FCPP 2022 Juan Luís Sánchez i Jordi Panes amb un acumulats de 144 cops, subcampions Manuel Amor i Carlos Villardell amb els mateixos cops, 3ers Oriol Mas i Eric Puig, 4arts Ricard Díaz i Josep Gurillo i en 5ena posició Jorsi Saborit i Rafael Bañobre.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC