Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resultat torneig solidari de Pitch & Putt 2022

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 44713
14.12.2022

Altres NotíciesResultat torneig solidari de Pitch & Putt 2022

Resultat torneig solidari de Pitch & Putt 2022

 

El diumenge 4 de desembre es va jugar un any mes el Torneig Benèfic  que es celebra en aquestes dates a molts camps de Pitch & Putt d’arreu de Catalunya, a Badalona, Bellpuig, Cambrils, Can Rafel (Cervelló), Castelló, Costa Daurada (El Catllar), El Vallès (Terrassa), El Vendrell, Franciac (Caldes de Malavella), Gualta, Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), La Garriga, Lleida (Torre-Serona), Lloret, Mas Gurumbau (Taradell), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Mas Torrellas (Platja d’Aro), Montseny (Gualba), Platja d’Aro, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Sant Cebrià, Teià, Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i Vallromanes.

Tots els camps van jugar la mateixa modalitat de joc per parelles la fourball, on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat. L’objectiu d’aquesta competició és  aportar un granet de sorra per una bona causa, una part de la inscripció va destinada a Càritas i una part a La Marató de TV3. Al finalitzar es va fer l’entrega de medalles a les parelles guanyadores.

En total hi van participar 1096 jugadors/es i es van aconseguir 10.960 euros, dels quals 5.480 aniran destinats a Càritas i 5.480 € a La Marató de TV3.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC