Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43782
02.08.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Vallromanes Femení guanya la IV Copa Catalana Femenina de Pitch & Putt

 

El dissabte 2 de juliol el Pitch & Putt Teià al Maresme va acollir la IV edició de la Copa Catalana Femenina de P&P, es una competició on hi participen els 8 millors equips classificats de l’Interclubs Femení d’aquest 2022.

Es juguen 54 forats en format Matxplay, és dir es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA. Les distàncies dels forats van des dels 40 fins els 90 metres. És una competició per equips on es combinen les dues modalitat de joc, l’individual i la fourball (per parelles). Els equips que es van guanyar la plaça per participar-hi van ser Green Team Urgell, P&P Mas Nou Femení, Vallromanes Femení, Portal del Roc, Hcp1 Olewer, Hcp1 Mineres i Franciac Verd. En cada ronda hi jugaven 6 jugadores.

Es va donar el tret de sortida la primera volta de la competició a les 8.30h del matí i s’enfrontaven els següents equips Green Team /Fem Gualta, Portal del Roc / Hcp1 Olewer, Vallromanes Femení / Hcp1 Mineres i P&P Mas Nou Femení / Franciac Verd. De cada un dels equips jugaven dos jugadores modalitat individual i 2 parelles. Un cop jugada la primera volta, els equips que tenien opció d’aixecar el títol eren Green Team Urgell, Hcp1 Olewer, Vallromanes Femení i P&P Mas Nou.

De cara a migdia al voltant de les 12h i quan la temperatura ja començava a ser protagonista, es donava el tret de sortida a les semifinals, només 2 dels 4 equips que lluitaven per títol tindrien opcions a ser campiones. A diferència de la primera ronda, en aquesta jugaven, 4 jugadores modalitat individual i una parella. Un cop jugats 36 forats Vallromanes Femení i l’actual campió de l’interclubs Femení ACPP 2022 Green Team Urgell guanyavenm la plaça per la final.

Les jugadores van dinar i descansar una mica i a les 16h de la tarda van sortir a jugar els últims i decisius 18 forats, el títol estava a l’abast de qualsevol dels 2 equips perquè són jugadores de molt nivell. Vallromanes ja va guanyar la Copa el 2018. A diferència de les dues rondes anteriors, els dos equips que jugaven pel 1er i segon lloc, totes les jugadores jugaven modalitat individual. Van arribar al forat 18 empatades, per tant es va haver de fer un desempat a mort sobtada al forat 1. Cada equip va escollir una de les seves jugadores. La Glòria Ruiz per part del Green Team i la Maria Isabel Olay per part de Vallromanes, van fer el cop de sortida i Ruiz va fer un putt que va deixar la bola a prop del forat però Olay va fer un gran segon cop amb el putter que va embocar la bola, donant el títol de campiones al l’equip de Vallromanes Femení. Les jugadores que formaven l’equip de Vallromanes van ser: Pilar Montero (capitana), Montse Artigas, Monica Riera, Conchi Carballo, Amparo Francisco, Mª Jose Chamorro, Maria Caila, Mª Isabel Olay.

La resta de classificació va quedar de la següent manera: 2ª Green Team Urgell, 3ª Hcp1 Olewer, 4ª P&P Mas Nou Femení, 5ª Franciac Verd, 6ª Fem Gualta, 7ª, Hcp1 Mineres i 8ª Portal del Roc.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a les guanyadores.

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC