Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43779
02.08.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Jordi Ferrer Campió de Catalunya per Categories FCPP 2022

Del 15 al 17 de juliol es va jugar la VI edició del Campionat de Catalunya per Categories FCPP 2022, al Pitch & Putt Golf Lloret a Lloret de Mar (Girona), es una competició a nivell individual on hi participen jugadors de les 3 categories de joc. Categoria no positius,  jugadors/es que tenen un handicap de 0 a 5,4. 2ª categoria jugadors/es que tenen un handicap de joc entre 5,5 i 13,4 i els jugador/es de 3ª categoria que tenen un handicap de 13,5 a 21. Hi van participar 173 jugador/es en total i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

És una competició a 54 forats, els primers 18 els jugador/es podien escollir dia i hora de joc entre divendres i dissabte, però els últims 36 forats no tothom podia accedir-hi, s’havia de passar un tall de les diferents categories, la primera passaven els millors 36 i el tall va quedar a 60 cops, de la segona categoria en passaven 24 i el tall va quedar a 65 cops i els de tercera en passaven 12 i el tall va quedar a 79 cops.

Per la primera posició un cop jugada la 1era volta de la competició, va haver-hi un empat a 2 cops sota par entre Jordi Ferrer i el local Adrian Vazquez (P&P Golf Lloret), seguits de Juan Luís García, (P&P Golf Lloret), Jordi Roses (Vallromanes) i Pau Fleta (Trobadors GC) amb el par del camp. Diumenge es jugaven 36 forats més, a les 9:30h del matí els millors jugadors de cada una de les categories sortien a jugar la segona volta de la competició, Ferrer va fer una gran volta de 49 cops, 6 birdies (forats en 2 cops), un 4 i la resta tots els forats en 3 cops, seguit de Vazquez amb 1 cop més. Ferrer i Vázquez eren els líders de la classificació general amb 101 i 102 cops respectivament. Encara faltaven per jugar els últims 18 forats, però cap dels dos jugadors van afluixar i Ferrer va fer 51 cops i Vazquez 53, aquest resultat els hi va donar el títol de Campió i Subcampió Absolut del Campionat de Categories FCPP 2022. Jordi Ferrer va guanyar el Campionat amb un total de 152 cops, seguit d’Adrian Vazquez amb 155.

La classificació final de les diferents categories va quedar de la següent manera:

Campió 1ª Categoria: Xavier Mayola

Subcampió 1ª Categoria: Pedro Sin

Campió 2ª Categoria: Josep Cortada

Subcampió 2ª Categoria: Pau Perala

Campió 3ª Categoria: Nil Figuera

Subcampió 3ª Categoria: Oriol Agustí

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.