Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43294
31.05.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 114 - Maig 2022

Els joves  del Pitch & Putt van jugar a Badalona

 

El cap de setmana 7 i 8 de maig es va jugar la 3era prova del Rànquing Juvenil FCPP / Interclubs Juvenil ACPP al Pitch & Putt Badalona, hi van participar un total de 112 joves jugador/es entre les dues categories la d’iniciació i la de competició. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els jugadors de mes nivell els de la categoria competició, la millor targeta la va firmar el Pau Marín (Can Cuyàs) amb el par del camp, seguit d’un quàdruple empat per la segona posició a 56 cops entre l’Ian López, el Jan Bernet (Hcp1), el Luis Orbañanos i el Roger Marcillas, companys del club de Can Cuyàs. La categoria handicap la van guanyar els jugadors locals Max Buendia i Naim Rakkez (Badalona) amb un gran resultat de 47 cops. Entre els més petits els de la categoria d’iniciació va haver triple empat per a la primera posició. Van ser en Tito Serra i Joaquim Martínez, els dos de Can Cuyàs i en Dídac Sanz de Badalona. Guillermo Ramos (Badalona) va ser el guanyador de la categoria handicap.

Pel que fa a la classificació general de la categoria competició, la líder es la Núria Bertran (HCP1) amb un total de 95 punts, seguida de l’Ian Lopez i el Biel Cabanes amb un punt ménys. L’Hugo Otero encapçala la taula de la classificació handicap amb 120 punts. Els capdavanters de la categoria iniciació tant scratch com handicap son el Tito Serra i la Carla Velazquez, companys de Can Cuyàs.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil, es una competició entre clubs participants entre totes les targetes de cada equip comptabilitzen les 4 millors. Can Cuyàs Juvenil encapçala la classificació de la categoria Competició amb 450 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 400 i en tercera posició Badalona Juvenil amb 391. Can Cuyàs també va líder de la categoria Iniciació amb 450 punts, seguit de El Vallès amb 410 i Badalona Juvenil amb 391.

La propera cita serà la 4ª prova i es jugarà els dies 4 i 5 de juny al Pitch & Putt El Vallès (Terrassa).

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC