Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 109 - Desembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42250
04.01.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 109 - Desembre 2021

El Pitch & Putt solidari amb Càrites i INSERsport

 

El diumenge 5 de desembre es va jugar un any mes el Torneig Benèfic  que es celebra en aquestes dates a molts camps de Pitch & Putt d’arreu de Catalunya, a Badalona, Bellpuig, Cambrils, Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Can Rafel (Cervelló), Castelló, Costa Daurada (El Catllar ), El Vallès (Terrassa), El Vendrell, Franciac (Caldes de Malavella), Gualta, Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), La Garriga, Lleida (Torre-Serona), Lloret, Mas Gurumbau (Taradell), Mas Nou (Platja d’Aro), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Mas Torrellas (Platja d’Aro), Montseny (Gualba), Platja d’Aro, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Roc 3, (Santa Coloma de Cervelló), Sant Cebrià, Teià, Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i Vallromanes.

Va ser un dia molt fred i ventós, tots els camps van jugar la mateixa modalitat de joc per parelles la fourball, on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat. L’objectiu d’aquesta competició és  aportar un granet de sorra per una bona causa, una part de la inscripció va destinada a Càritas i una part a Inseresport Programes d’Inclusió Social de l’UFEC. Al finalitzar es va fer l’entrega de medalles a les parelles guanyadores.

En total hi van participar 902 jugador/es i es van aconseguir 9.020 euros, dels quals 4.510 aniran destinats a Càritas i 4.510 € a Insersport, Programes d’Inclusió Social de l’UFEC.


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC