Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41204
31.07.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

Catalunya guanya a França el Torneig 5 Nacions

El cap de setmana del 24 i 25 de juliol es va jugar la VII edició del Torneig de 5 Nacions al Pitch & Putt Ariege-Pyrenees, de Foix, França, competició en el marc de la FIPPA (International Pitch &Putt Federation) que enfronta anualment les seleccions d’Andorra, França, Galicia, Euskadi i Catalunya. En anteriors edicions la selecció Catalana havia guanyat quatre vegades i Andorra i França una vegada respectivament.

La selecció catalana formada per 8 jugadors estava feta en base als mèrits esportius del primer semestre de la temporada 2021. Els jugadors van ser Josep Iglesias, Tomás Méndez, Joel Girbau, Barry Coomber, Manuel Amor, David Díaz i Amador Rodríguez i Roger Carot.

Divendres es van realitzar els entrenaments oficials i la cerimònia d’inauguració, presidida pel President del Comitè de Pitch and Putt de França, Bernard Dinnat.

En els enfrontaments de dissabte Catalunya va començar amb autoritat guanyant 7,5 dels 8 punts possibles en modalitats de parelles, per sumar posteriorment 5 punts més en modalitat individual que donaven els punts necessaris per finalitzar la jornada en primera posició amb 12,5 punts seguida de França amb 11,5 punts, Andorra amb 7,5 punts, Galícia amb 5 punts i Euskadi amb 3,5 punts.

La final quedava definida per diumenge entre Catalunya i França, i tal com indicava la classificació de dissabte, els partits serien de molta qualitat i amb molta igualtat, destacant el nivell de l’equip francès que jugava al seu terreny.

Diumenge va començar amb 2 punts per Catalunya i 2 punts per França en els partits de parelles i quedava tot per decidir amb els 8 punts en joc dels enfrontaments individuals. Ràpidament Catalunya va dominar 3 punts amb certa claredat i la resta de partits es mantenien molt igualats fins als darrers forats on Catalunya amb un joc molt sòlid i constant va mantenir el nivell fins l’últim moment per acabar guanyant 2 partits més i empatar un altre amb l’equip local, per acabar amb un marcador global de Catalunya 7,5 i França 4,5.

La classificació final va quedar completada per Andorra en 3ª posició, Galícia en 4ª i Euskadi en 5ª, premis entregats al finalitzar la competició pel President del comitè francès i autoritats de la regió francesa i realitzant el traspàs del Trofeu de mans del capità d’Andorra, campions a l’edició 2020 a l’equip de Catalunya, campió del 2021.

 

Resultats detallats i fotografies

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC