Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 100 - Març 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40382
30.03.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 100 - Març 2021

Marc Lloret líder de la classificació millor jugador 2021

 

Del 18 al 21 de març es va jugar la 2ª prova EPPA del Millor Jugador de l’Any al Pitch & Putt Castell de Godmar a Badalona. Hi van participar 379 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P. L’ambient i la temperatura va ser molt primaveral, en general el sol va ser el protagonista excepte el divendres que va ploure. Els jugadors podien escollir dia de joc i franja horària.

El dijous a les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició, a la primera jornada van participar-hi 93 jugador/es i el millor resultat el va fer el Marc Lloret amb un gran resultat de 7 cops sota par, va fer 6 birdies (forats en 2 cops), 1 boguie (forat en 4 cops) i el forat 17 de 51 metres de distància el va fer forat en 1 cop i la resta del recorregut en 3 cops. Divendres van jugar 84 jugador/es més i cap va igualar el resultat de Lloret, quedaven dues jornades de competició dissabte i diumenge. El gironí David Díaz que va jugar dissabte va poder igualar el resultat de Lloret de 47 cops, resultat que els hi va donar als dos jugadors el títol de guanyadors de la prova. En tercera posició va quedar el local Salvador Moreu amb 2 cops més. A la classificació femenina va haver-hi un quàdruple empat a 55 cops entre Marta Ferrés, Conchi Carballo, Judith Rodríguez i Nuria Dalmau. Entre els sèniors els millors van ser Josep Guell i Francesc Xavier Ventura amb 4 cops sota par. El guanyador handicap absolut va ser el Marc Devesa amb 45 cops i la Mª Carmen Ibañez amb 49 cops va guanyar la classificació handicap femení i Guell la handicap sènior.

Pel que fa la classificació general del Millor Jugador de l’Any 2021 el líder de classificació acumulada és Marc Lloret amb 115 punts, seguit del Joel Girbau amb 110 i en tercera posició el Jaume Vidal amb 99. Soraya Lassal és la primera femenina amb 96 punts. Creus encapçala la classificació sènior amb 102 punts, Marc Devesa amb 128 punts ocupa la primera posició de la classificació handicap absolut i la Lídia Garcia i Jose Maria Fabra van líders de classificació handicap femení i sènior amb 107 punts tots dos.

La propera prova serà del’ 1 al 4 d’abril al Pitch & Putt Mas Torrellas a Santa Cristina d’Aro.


Resultats i classificacions

Link a l’àlbum de fotos

 

Link a la notícia del Diari SPORT:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC