Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 12/2020. Subvencions instal·lacions esportives Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 40320
27.11.2020

Circulars FCPPCircular FCPP 12/2020. Subvencions instal·lacions esportives Catalunya

Circular FCPP 12/2020. Subvencions instal·lacions esportives Catalunya

CIRCULAR FCPP 12/2020

 

SUBVENCIONS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES CATALUNYA

 

A tots els gestors d’instal·lacions esportives,

 

Avui s’ha publicat al DOGC la convocatòria per a la concessió d'ajuts extraordinaris i d'emergència per fer front a la suspensió de l'obertura al públic de les instal·lacions esportives a Catalunya com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19 (ref. BDNS 535840).

S’adjunta les bases de l’ajut, la resolució i una infografia amb la informació bàsica.

Es tracta d’ajuts pensats específicament per pal·liar els efectes de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, ampliada amb la resolució SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya, i que preveia, entre d’altres, la suspensió de l'obertura al públic de les instal·lacions esportives, enteses com els espais esportius que formen part d’una unitat de funcionament i/o gestió.

Tal com estableixen les bases de la convocatòria, poden optar a aquests ajuts els titulars de la gestió d’instal·lacions esportives a Catalunya que hagin patit el tancament d’aquests espais durant el mes de novembre de 2020, d’acord amb les dues resolucions esmentades aprovades pel Govern. Té consideració de gestor/a una entitat o empresa que disposa d’una acreditació documental que l’habilita per a l’explotació o gestió de l’espai esportiu (concessió administrativa, contracte de gestió, etc.)

Per tant, poden sol·licitar els ajuts:

Entitats registrades (inscrites o adscrites) al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya que gestionen instal·lacions esportives

Empreses del sector que gestionen instal·lacions i que estiguin donades d’alta als epígrafs 967.1 (Instal·lacions esportives) o l’epígraf 967.2 (Escoles i serveis de perfeccionament de l’esport)

En qualsevol dels dos casos, caldrà complir amb les obligacions que determinen les bases reguladores mitjançant una declaració de responsable. En canvi, en queden exclosos ens locals de Catalunya, per als quals el Govern va crear un Fons extraordinari addicional 2020, així com les persones jurídiques participades en més d’un 50% per capital públic i els professionals autònoms, que també disposen d’una partida específica d’ajuts per part de l’executiu català.

Criteris i quantia dels ajuts

L’ajut consisteix en una aportació única per sol·licitant, en funció dels metres quadrats de la superfície dels espais esportius de la instal·lació esportiva recollida al Cens d’Equipaments Esportius de Catalunya. L’ordre de recepció de les peticions no es tindrà en compte per establir l’atorgament dels ajuts, però sí que es valoraran prioritàriament les instal·lacions més petites. En cas que el sol·licitant gestioni més d’una instal·lació esportiva afectada per la suspensió de l’obertura al públic, l’import màxim de l’ajut serà de 250.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds és de 5 dies hàbils –des de dilluns 30 de novembre a les 12h fins a divendres 4 de desembre a les 23.59h-, tal com s’informa en la resolució publicada avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Les sol·licituds i les declaracions descrites a les bases s'hauran de presentar telemàticament a través del formulari normalitzat a l'adreça Tràmits gencat (tramits.gencat.cat), amb identificació i signatura electrònica de la persona jurídica sol·licitant.

La partida és de 25 milions

Recomanem presentar-ho quan abans. Si pot ser dilluns 30 de novembre, millor.

 

 

Salutacions,

Secretaria de la FCPP 

Barcelona, 27 de novembre de 2020


 

Clickar per veure la Circular FCPP 12/2020 en format PDF


 

Clickar per veure la infografia d'ajuda en format PDF


 

Clickar per veure la documentació oficial en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC