Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38719
05.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Eric Puig i Oriol Mas guanyen l'International Pairs 2019

 

Del 25 al 27 d’octubre es va jugar l’International Pairs 2019 al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta), competició per parelles en el marc de la FIPPA, on hi participen 144 jugadors de diferents països.

Es van jugar tres modalitats de joc de parelles, la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la foursome la més complicada i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador) i la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat).

La temperatura va ser molt primaveral durant els tres dies de la competició, el divendres va ser jornada d’entrenaments. Dissabte els jugadors disputaven 36 forats, 18 greensome i 18 foursome i a les 9 en punt del matí sortien a jugar els més matiners i a les 13:30h la resta de parelles. El millor resultat de la primera jornada el van fer els locals Xavi Ponsdomènech i l’Ivan Ponsdomènech,  l’Eric Puig i l’ Oriol Mas i els irlandesos Kieran Earls / Tom Hanley tots empatats a 95 cops.  El nivell de joc  va ser altíssim i encara quedaven per disputar 18 forats sota la modalitat fourball, la qual cosa significava que no estava res decidit.

El diumenge al voltant de les 11:30h matí sortien a jugar les parelles millors classificades. Puig i Mas que sortien líders i amb un resultat en la darrera volta excepcional de 41 cops es  van proclamar Campions de l’international Pairs 2019 amb un total de 136 cops. Subcampions van quedar el Jaume Vidal i l’Enric Sanz amb 139, en tercera posició Liam O’donovan/ Conor Fahey, 4arts Rafa Ramos i Sergi Arisa  i 5ens Dani Solavera i Lluís Palomo , tots amb 144 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

  

Classificacions

Entrevista als guanyadors a la web de la FIPPA

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC