Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 38718
05.11.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 93 - Octubre 2019

En marxa el Rànquing Dobles FCPP 2019

 

El cap de setmana de Tot Sants es va jugar la 1ª prova del Rànquing Dobles FCPP 2019 al Pitch & Putt Franciac a Caldes de Malavella. Hi van participar 356 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Era la primera de les 4 proves que formen el Rànquing Doble, competició per parelles que es juga sota la modalitat Fourball Medalplay i comptabilitzen els tres millors resultats de quatre proves.

El divendres el millor resultat el van fer els jugadors del P&P El Vallès el pare i fill Alexandre i Alex Albinyana amb 47 cops, seguits d’un triple empat amb un cop més entre l’Angel Marín (P&P Badalona) / Agustí Pujol (HCP1), els locals Marçal Moré / Emili Sanmartín i en Josep Iglesias / l’Angel Navarro (CE Callejeros). Dissabte els locals David Diaz i Josep Mª Ruiz  van millorar el resultat dels Albinyana, fent 45 cops. Diumenge va ser un dia força ventós però les parelles Joan Ayguabella/ Jose Servando Garcia (P&P Franciac), Berenguer Ortí / Yuri Espejo (P&P Badalona) i Enric Sanz i Jaume Vidal (Hcp1) es van apropar als líders de la classificació però els hi va sobrar un cop, van fer un total de 46 cops. Ruiz i Diaz es van proclamar guanyadors de la 1ª prova del Rànquing Dobles fent 9 cops sota par, van fer 9 forats en en 2 cops (birdie) i 9 forats en 3 cops. Una vegada més va quedar demostrat que el nivell de joc va ser molt alt.

Les parelles locals Ayguabella / Garcia i Marc Almeda / Bartomeu Agustí van ser els guanyadors de la categoria handicap amb 47 cops.

La propera prova serà del 15 al 17 de novembre al Pitch & Putt Mas Gurumbau.

 

Classificacions

Àlbum de Fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC