Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 90 - Juny 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37801
02.07.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 90 - Juny 2019

Alex Albinyana Torne Campió de Catalunya Absolut 2019

 

El cap de setmana 15 i 16 juny es va disputar la XXIII edició del Campionat de Catalunya Absolut FCPP de pitch and putt a la localitat de LLoret de Mar. Per a poder accedir a jugar al Campionat el cap de setmana anterior el  7, 8 i 9 de juny  es va  jugar la fase prèvia on hi van participar 215 jugador/es. El Campionat només hi podien jugar 108 participants, 9 que s’havien guanyat una plaça per mèrits esportius previs  i la resta provinents de la fase prèvia. El tall per accedir a jugar el campionat va quedar en 59 cops. La competició era a 72 forats i va estar organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El dissabte a primera hora del matí es va donar el tret de sortida a la primera volta de la competició. A la jornada de dissabte cada jugador disputava 36 forats. El millor resultat  dels primers 18 forats  el va fer el jove Alex Albinyana (P&P El Vallès) de només 13 anys d’edat, amb un bon resultat de 5 cops sota par, seguit de Manel Roman (Franciac) amb un cop més. Però encara quedaven 18 forats més per disputar abans d’acabar el dia. Albinyana no va fallar i va tornar a ser el millor  amb un resultat de 48 cops, que el situava líder de la classificació general amb 11 cops sota par, seguit de Josep Ribas (Hcp1) amb 102 cops i Marçal Moré i Barry Robert Coomber (Gualta) amb 103 cops. Per poder jugar diumenge s’havia de tornar a passar un tall i només passaven els 54 millors jugador/es, el tall va quedar a 114 cops.

Diumenge a les 9.30h del matí s’iniciava la tercera volta de la competició i el millor va ser el Pablo Luís Navarro (Portal del Roc) amb 48 cops. Quedaven per disputar els últims i decisius 18 forats i la classificació general a falta d’una volta estava liderada per Albinyana amb 12 cops sota par , Coomber 8 sota par i Marçal Moré (Franciac) un cop mes. Albinyana amb tant sols 13 anys i una gran experiència en el Pitch & Putt no va fallar i va tornar a fer una gran resultat de 50 cops que el va portar a proclamar-se Campió de Catalunya Absolut 2019 amb un total de 200 cops acumulats. Cal dir que l’Àlex Albinyana ja va ser campió l’any passat del Campionat de Catalunya Matxplay  i subcampió del Campionat d’Europa per Equips que es va jugar al País Basc.

La resta de classificació final va quedar de la següent manera:

Campió: Alex Albinyana 200 cops. Subcampió: Josep Iglesias Miralpeix 206 cops. 3er Classificat: Josep Ribas Alonso 207 cops. 4art Classificat: Barry Robert Coomber 207 cops. 5è Classificat: Miquel Roger Pujol, Antonio Penalva Sanchez i Fernando Cano Martos 209 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de Trofeus al guanyadors que va ser presidida per Narcís Sureda, àrbitre a la prova i membre de la Junta Directiva de la Federació. Feia molts mesos que el Narcís no havia pogut arbitrar i el darrer arbitratge havia estat en el mateix camp. La seva presència va rebre l’aplaudiment de tots els presents. També van participar a l’entrega de premis els regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar la Sra Marina Nicolàs i el Sr Francisco Pastor.


Classificació final

Fase prèvia

Àlbum de fotos de  la fase final

Àlbum de fotos de  la fase prèvia


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC