Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37524
29.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Juan Luis Sanchez guanya a Hcp1

Del 24 al 26 de maig es va disputar la 2ona prova de Rànquing FCPP al Pitch & Putt Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt. Hi van participar 192 jugador/es hi va estar organitzat per la Federació Catalana de pitch & Putt. El temps va ser molt variable durant els 3 dies de la competició, divendres pluja, dissabte va començar el matí plovent i va acabar força ennuvolat i diumenge sol i calor.

A la primera jornada de la prova hi van participar 41 jugador/es i el millor resultat el va fer el Grego Lopez de Vallromanes amb 3 cops sota par. Dissabte van jugar 85 jugadors més. El millor resultat de dissabte el van fer el Joan Bertran (Xerinola Tennis Mora) i el Jordi Saborit (Vallromanes) amb 49 cops. Diumenge encara havien de jugar uns quants jugadors mes i no hi havia res decidit. El jugador del Pitch & Putt Vallromanes Juan Luís Sanchez va poder aconseguir un gran resultat de 47 cops que el va fer guanyar la prova. La Glòria Ruiz va guanyar la categoria femenina amb 57 cops, Bertran la categoria Sènior i Sanchez la handicap absoluta i la handicap sènior. La jugadora local Gloria de Luna va guanyar la classificació handicap femení amb el par del camp.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing FCPP, està molt ajustada entre les primeres posicions de la taula. El líder fins el moment es l’Amador Rodriguez (Callejeros – Pitch & Putt Montseny) amb 101 punts, seguit del badaloní Manuel Amor (P&P Badalona) amb 100 i en tercera posició el Jaume Vidal (Xerinola Hcp1) amb 99. Ruiz encapçala la classificació femenina amb 104 punts, seguida de la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 90 i en tercera posició i 86 punts la Mª Àngels Taulats (Franciac). Rodriguez es líder de la classificació sènior Scratch amb 111 punts, seguit del  Carles Torrus i el Jordi Serra, companys del club Hcp 1 tots 2 amb 92 punts. La classificació handicap absoluta l’encapçala el Jordi Alum (Golf Lloret P&P) amb 93 punts, seguit del Francisco Javier Caballero (Olestarum – Cambrils) amb 86 i en tercera posició el Grego Lopez amb 84. De Luna va primera de la classificació general handicap femení amb 94 punts i Juan Ramon Macia líder de la taula handicap sènior amb 85 punts.