Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37056
02.04.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 87 - Març 2019

Francisco Navarro i Manuel Reyes Santos 

Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2019

   

Del 1 al 3 de març de es va jugar al Pitch &Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) la IX edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors. Hi van participar 162 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Entre divendres i dissabte es va jugar la primera volta de la competició, sota la modalitat fourball (cada parella juga la seva bola i puntua el millor resultat). Els millors jugadors de la primera jornada van ser el Fidel Soler (CE Callejeros) i el Carlos Nieto (Sant Cebrià) amb 7 cops sota par, seguits del Joan Garcia (Hcp 1) i el Francesc Xavier Creus (Tennis Mora) amb 1 cop més. Dissabte a les 10 en punt del matí van jugar 33 parelles més i el nivell de joc va tornar a ser molt alt. L’Antonio Mateo i el Teodoro Febrero (companys de Club Roc 3) i el Jose Luis Santos i l’Ignasi Farrés (CE Par 2008) van igualar el resultat de divendres de 7 cops sota par. Per jugar la segona part del campionat, les parelles havien de passar un tall i va quedar establert en 54 cops.

Diumenge amb una temperatura molt primaveral es van jugar els 36 forats que quedaven, 18 sota la modalitat greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador) i 18 sota la modalitat  foursome, la mes exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador).  Els millors de la segona volta de la competició va ser el Francisco Navarro i el Manuel Reyes Santos (CE Par 2008) amb un gran resultat de 9 cops sota par (9 forats en 2 cops i 9 en 3 cops), resultat que els va situar líders provisionals després de jugar els primers 36 forats amb un total de 94 cops, seguits de Mateo i Febrero amb 97 cops i en 3era posició Jose Soria I Miquel Lladó (Mas Gurumbau) amb 99.

Faltaven per disputar els últims i decisius 18 forats sota la modalitat foursome, la més difícil i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador), el millor resultat el van fer el Josep Perez (Hcp1) i el local John Frederick Evans amb 51 cops, resultat que els va conduir a una meritòria segona posició amb un total de 154 cops, mentre que als líders Navarro i Santos tot i complicar-se’ls-hi la volta degut a un doble boguie que van fer al forat 17,  van proclamar-se Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors amb un total de 153 cops. 


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions Scratch: Francisco Navarro i Manel Reyes Santos 153 cops

Subcampions Scratch: John Frederick Evans i Jose Perez 154 cops

3ers classificats: Antonio Mateo i Teodoro Febrero 154 cops

Campions Handicap: Juan Plans i Purificacio Montaña 159 cops

Subcampions Handicap: Joaquim Punsoda i Manuel Ibañez 162 cops

3ers classificats: Cristobal Limón i Cristobal Martinez 162 cops

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots el Campions.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC