Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 86 - Febrer 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36812
01.03.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 86 - Febrer 2019

Franciac guanya la 2ª prova de l’Interclubs

 

El cap de setmana 16 i 17 de febrer amb una temperatura força primaveral es va disputar la segona prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs 2019, a diferents seus de Catalunya Sant Cebrià, Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt), La Figuerola (Tarragona), La Garriga, El Vendrell, Gualta, Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló) i Montseny. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al P&P de Sant Cebrià al Maresme, van jugar els equips de la màxima categoria i el nivell de joc va ser altíssim. El millor resultat individual el va fer el Jordi Garcia (Franciac) amb un gran resultat de 46 cops, va fer 8 birdies (forats ens 2 cops) i la resta tot pars (forats ens 3 cops), seguit del local John Frederick Evans amb un cop més i en tercera posició el Jordi Saborit (Vallromanes) amb 49 cops. Pel que fa a la classificació de  parelles les millors van ser les de l’equip Xerinola Hcp1 Sergio González i Daniel Giménez que van fer 9 cops sota par, seguits dels seus companys d’equip Jaume Vidal i Enric Sanz amb un cop més. La classificació per equips de la segona jornada la va guanyar l’equip gironí Franciac amb un magnífic resultat de 20 cops sota par. Cal destacar el resultat individual de 8 cops sota par de García i els 47 cops de la parella formada per l’Emili Sanmartín i el Marc García. Xerinola Hcp1 va quedar a la segona posició amb 200 cops i P&P Badalona amb 203. La classificació general està molt ajustada entre els 3 primers classificats Callejeros – Pitch & Putt Montseny amb 156 punts, seguits de Roc 3 amb 154 i en tercera posició Gualta Plus Costa Brava amb 152.

Pel que fa a la resta de divisions els líders son, 2ª divisió est: Casper, 2ª divisió Oest: Pitch & Putt G. El Vendrell, 3ª divisió Est: Castelló, 3ª divisió Oest: Penedès Instat Assessors, 4ª divisió Nord: Franciac Putt, 4ª divisió Centre G-1: Pitch & Putt Sant Cugat B i 4ª divisió Centre G-2: The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 16 i 17 de març a Fornells, Vallromanes, Bellpuig, Montseny, Oller del Mas, Platja d’Aro, Mas Gurumbau i bonÀrea.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC