Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36375
27.12.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Joel Girbau i Alejandro Esmatges

Campions del Rànquing Doble FCPP 2018

Del 14 al 16 de desembre es va disputar la 4ª i última prova del Rànquing Doble FCPP al Pitch & Putt Roc 3 de Santa Coloma de Cervelló. Hi van participar 258 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Amb aquesta prova es dona per finalitzada la temporada de competicions oficials de pitch and putt del 2018.

Els jugadors podien escollir  dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge. El millor resultat de la primera  jornada va ser de 47 cops i  el van fer Francisco González i Xavier Serral (El Vallès) i el Sergio González (Tennis Mora) i l’Adrián Sanchez del P&P Badalona. Dissabte van jugar 106 jugador/es més i el Jaume Vidal i l’Enric Sanz (Tennis Mora) i els gironins Oriol Mas i Eric Puig van millorar el resultat existent, amb 43 i 46 cops respectivament. Vidal i Sanz van fer 11 birdies (forats a 2 cops) i la resta tot pars (forats a 3 cops). Diumenge encara quedaven parelles per disputar el campionat però cap va millorar el resultat, però els líders fins el moment del Rànquing Dobles FCPP el Joel Girbau i l’Alejandro Esmatges van quedar a només un cop dels guanyadors van fer 44 cops, líders des de la segona prova i gràcies al bon resultat d’aquesta última jornada, van proclamar-se campions del Rànquing Doble FCPP 2018,  amb un resultat de 180 punts i unes targetes de joc  puntuables de  45, 45 i 44 cops a cada una. En segona posició i 175 punts van quedar Sanz i Vidal i en tercera posició i 171 punts el Sergio González i l’Adrián Sanchez.

Pel que fa  a la classificació handicap el Jaume Albert Nogués i el Toni Garcia van guanyar amb 44 cops. Els campions de la  classificació  acumulada handicap han estat l’Oscar Moles i l’Hector Gutierrez amb 179 punts, seguits del Jordi Heras i el Jordi Barris amb 162 i en tercera posició Girbau i Esmatges amb 159.

A la IV edició del Rànquing Doble FCPP han participat un total de 494 jugador/es on cal destacar l’altíssim nivell de joc  mostrat.