Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 80 - Juny 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35060
28.06.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 80 - Juny 2018

Catalunya segona a l’Europeu

 

La selecció catalana de pitch and putt va jugar del 22 al 24 de juny el Campionat d’Europa per Equips a la localitat d’Urduña al País Basc. Aquesta competició es juga cada quatre anys i està organitzada per l’EPPA (European Pitch and Putt Association). Els sis jugadors que van formar part de la selecció van ser: Alex Albiñana Jr (Lleida), Fernando Cano(Gualta), Josep Iglesias(Callejeros), Eric Puig (Franciac), David Riera (Roc 3) i Emili Sanmartin (Franciac). El capità no jugador va ser Xavier Ponsdomènech.

En la primera jornada on es jugaven dues voltes strokeplay, per cops, Catalunya va aconseguir la segona plaça en fer 524 cops. Irlanda quedava primera amb 496 cops i per darrera quedava Gran Bretanya amb 550 i Andorra amb 560.

Amb aquest resultat Catalunya quedava enquadrada en la primera fase de grups en modalitat matxplay, per forats, amb Suïssa i amb Galícia. Amb Suïssa es va guanyar clarament i amb Galícia després de guanyar 2 a 1 en parelles foursomes s’empatava en el resultat final a 4,5. Els forats de marge en els partits individuals van decidir el desempat a favor de Catalunya segons el reglament de desempats. Amb aquest resultat Catalunya quedava en el grup final per jugar-se les tres primeres places amb Andorra i Irlanda.  En el primer partit contra Andorra es guanyava i quedava per decidir qui ocuparia les dues primeres places en el matx  contra Irlanda.  Irlanda guanyava de forma molt clara, assolint així Catalunya  la segona plaça de la competició. La classificació final era: 1er Irlanda, 2on Catalunya, 3er Andorra, 4rt Gran Bretanya, 5è França, 6è Galícia, 7è Noruega, 8è País Basc i 9è Suïssa.

Cal recordar que la selecció catalana havia guanyat les dues darreres edicions, el  2010 a Lloret de Mar i el  2014 a la Xixerella a Andorra. El que el camp del P&P Urduña fos un típic camp irlandès en les distàncies i tamanys dels greens han estat un factor clau en el fet de no poder tornar a repetir triomf pels catalans.

Una de les sensacions més positives de la selecció catalana va ser el jove Alex Albiñana que amb 12 anys debutava a la selecció. Va fer el millor resultat strokeplay de l’equip català i va desenvolupar un joc d’altíssim nivell durant tota la competició en els enfrontaments mtaxplay o per forats.


Resultats de la competició

Àlbum de fotos

Link al web del Diari Sport

Link al web de l’Esportiu

 

Retall de premsa:

 

Video dels trials de selecció:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC