Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Normativa d’elecció del representant dels jugadors a la UCPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 3445
14.07.2005

Circulars FCPPNormativa d’elecció del representant dels jugadors a la UCPP

Les votacions seran l'1 d'octubre i es podrà votar a difrents camps. Circular nº15 de la UCPP
Normativa d’elecció del representant dels jugadors a l’Assemblea de la Unió Catalana de Pitch & Putt

UCPP                       CIRCULAR 15/2005

 

 

Normativa d’elecció del representant dels jugadors a l’Assemblea de la Unió Catalana de Pitch & Putt

 

Segons els estatuts de la Unió Catalana de Pitch & Putt (UCPP) un representant dels jugadors forma part de l’Assemblea de la UCPP. A continuació es descriu la normativa que regirà aquesta elecció

 

L’elecció del representant dels jugadors/es es durà a terme per sufragi lliure, directe, igual i secret.

 

Cal destacar que en els estatuts originals que va proposar la UCPP es volien escollir 4 representants de jugadors, un per província. Aquesta proposta però no va ser acceptada per l’administració catalana ja que la normativa esportiva catalana únicament permet 1 representant dels jugadors a l’assemblea.

 

Els electors

 

Tenen dret a vot tots aquells jugadors i jugadores majors d’edat que disposin de llicència de jugador/a que estiguin al corrent de pagament de la seva llicència de jugador/a. L’elector haurà de presentar un document oficial (Document d’Identitat, passaport, tarja de resident o carnet de conduir). Cada jugador únicament podrà emetre un vot en una de les seus electorals, la seu on votar la pot escollir cada jugador.

 

Candidats

 

Poden ser candidats majors que estiguin al corrent de pagament de la seva llicència de jugador/a i que presentin a la seu de la UCPP el formulari per a ser candidats.

 

Proclamació de la Junta Electoral

 

La Junta Directiva de la UCPP designarà les 3 persones que actuaran com a Junta Electoral que desenvoluparan i vetllaran pel procés electoral. Establiran el calendari, proclamaran les candidatures, vetllaran pel recompte de vots i proclamaran el candidat escollit.

 

Data d’elecció

 

La Junta Electoral establirà un dia d’elecció que serà en un dissabte o diumenge. En la data d’elecció no es podrà fer propaganda electoral.

 

Període de presentació de candidatures

 

Les candidatures es podran presentar fins a tres setmanes abans de l’elecció . Hi haurà un model de formulari que serà enviat a tots els clubs i es publicarà a la web www.pitchandputtcat.com

 

Proclamació de candidatures.

 

La Junta Electoral proclamarà com a candidats a aquells jugadors que acompleixin els requisits que marca aquesta normativa i els anunciarà a tots els clubs i es publicarà a la web www.pitchandputtcat.com .

 

La proclamació de candidats es farà amb un mínim de 15 dies abans de les eleccions.

 

Els llocs on poder votar

 

El vot haurà de ser presencial, queda exclòs el vot per correu. Es garantirà que com a mínim els vots es puguin fer en un club de cada una de les províncies. En el moment de la proclamació de les candidatures s’anunciarà el lloc de votació.

 

L’horari de votació serà de les 10h a les 16h

 

 

Forma de votació

 

Cada elector emetrà el seu vot per mitjà de la papereta oficial on constaran tots els noms dels candidats en ordre alfabètic. Marcarà amb una creu el candidat escollit i introduirà el full de votacions en un sobre en blanc. Aquest sobre en blanc s’introduirà en un sobre on consti en l’exterior el de llicència del jugador/a que emet el vot. Això es fa per a garantir que nongú voti dues vegades.

 

Escrutini

 

Una vegada passades les 16h i hagin votat totes les persones que ho volien fer i eren presents a la sala de votacions es passarà a fer l’escrutini.

 

Les quatre seus electorals comunicaran el de llicència dels electors amb l’objectiu de que no hi hagi persones que hagin votat dues vegades en seus diferents. Si es detecta un cas així els vots emesos per la mateixa persona seran nuls.

 

Una vegada comprovat que ningú ha votat dues vegades es trauran tots els sobre interiors que no tenien nom i es barrejaran a cada seu. Posteriorment s’obrirà sobre per sobre i es farà l’escrutini. Cada seu aixecarà acta dels resultats on hi constaran:

 

Nombre d’electors

Nombre de vots vàlids

Nombre de vots nuls

Nombre de vots a cada candidat

Nombre de vots en blanc.

 

Es farà arribar l’acta a la seu de la UCPP

 

 

 

 

Proclamació del representant dels jugadors

 

Una vegada fet el recompte de totes les seus electorals i la Junta electoral hagi rebut l’acta original de cada una de les seus electorals es proclamarà el representant del jugador.

 

Empat entre dos o més candidats

 

En cas de que dos o més candidats empatessin amb el mateix nombre de vots es faria una segona volta electoral on únicament podrien participar els candidats empatats. La segona volta es faria en un termini màxim de tres setmanes des de la proclamació de resultats. S’anunciarà a tots els clubs i es publicarà a la web www.pitchandputtcat.com . la data i llocs de votació.

 

Es farien les voltes necessàries per a dirimir el desempat o desempats.

 

Presentació de recursos

 

Es podrà presentar recurs per a qualsevol dels processos que defineixen l’elecció a la Junta Electoral fins a 48 hores després de finalitzar el període. La Junta Electoral haurà de respondre en un període de 3 dies feiners des de la data de presentació del recurs. El recurs s’haurà de fer per burofax o presentant personalment l’escrit a la seu de la UCPP (Roger de Llúria 27 pral. Barcelona).

 

Període de representació

 

El jugador escollit serà el representant dels jugadors de P&P a l’Assemblea de la UCPP per a un període de dos anys. Els temps es comptarà des de la seva proclamació.

 

Extinció de la UCPP i nou ens del P&P

 

En cas de que la UCPP deixés d’existir i hagués una nova entitat que representés al Pitch & Putt català i que establís un representant dels jugadors en la seva assemblea, seria el representant dels jugadors de la UCPP a la seva assemblea qui de forma provisional i fins a nova elecció seria el representant, prèvia ratificació de la nova entitat.

 

Dates que es proposen

 

9 de setembre darrera data de presentació de candidatures.

13 de setembre proclamació de les candidatures

1 d’octubre dia d’elecció (Coincidint amb la prèvia del Matxplay)

10 d’octubre proclamació del representant

 

 

 

 

Seus, els camps de:

 

El Vendrell

Gualta

Lleida

Papalús de Lloret

Roc3

Sant Cebrià

 

 

 

Formulari per a ser candidat del representant de jugadors a

l’Assemblea de la UCPP

 

 

Nom:

 

Cognoms:

 

Telèfons de contacte:

 

Adreça actual:

 

de llicència:

 

Experiència organitzativa o participativa en el Pitch & Putt:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC