Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 77 - Març 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34327
29.03.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 77 - Març 2018

Nil Peiró i Alex Albinyana líders al Rànquing Juvenil

 

El 3 i 4 de març es va disputar la 2ona prova del Rànquing FCPP/ Interclubs ACPP Juvenil als camps de Sant Cebrià pels jugadors de la zona Est i a Lleida els de la zona Oest. Hi van participar un total de 101 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt.

A la categoria competició el millor resultat de la zona Est el va fer l’Alejandro Cogollo amb 3 cops sota par, seguit del Nil Peiró i l’Eliseu Casas amb 55 cops tots companys d’ equip de Hcp1. La classificació handicap la va guanyar la local Sofia Pedrero amb un gran resultat de 7 cops sota par. Pel que fa a la zona Oest el millor jugador va ser l’Alex Albinyana amb 2 cops sota par, seguit de Lluís Palomo i David Mur (Can Cuyàs) amb un cop més. L’Alejandro Pacheco (Can Cuyàs) amb 8 cops sota par va guanyar la classificació handicap. Entre els mes petits els de la categoria iniciació, els guanyador de la prova van ser la Marina Joyce (Hcp1) i el Jon Julià (Can Cuyàs).

Pel que fa a la classificació general a la zona Est l’encapçala el Nil Peiró amb un total de 72 punts, seguit de l’Eliseu Casas amb 65 i en tercera posició l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) amb 62. Sofia Pedrero es líder de la classificació handicap amb 88 punts, seguida de l’Erik Jurri (St Cebrià) amb un cop menys i en 3ª posició el Vadim Sylva (Franciac) amb 72.  Núria Bertran (Hcp1) es líder de la categoria Iniciació amb 25 punts.

A la zona Oest l’Albinyana es el líder provisional amb 73 punts, seguit de Palomo amb els mateixos punts i en 3ª posició el Daniel Solavera (Can Cuyàs) amb 69. La classificació handicap està liderada pel Pau Sanchez (Can Cuyàs) amb 77 punts. Entre els jugadors de la categoria iniciació el líder es el Jon Julià amb 35 punts.

La propera prova serà els dies 7 i 8 d’Abril a Franciac i a Can Cuyàs.

 

Enllaç a les classificacions

Enllaç a les fotografies de la competició

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC