Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Informació en relació a la fase prèvia de l'Open Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 34324
29.03.2018

FIPPAInformació en relació a la fase prèvia de l'Open Catalunya

Informació sobre les decisions preses en relació a les sortides de dissabte a la fase prèvia de l'Open Catalunya al P&P Vallromanes
El dissabte 24 de març es jugaven 2 sortides a la fase prèvia de l'Open Catalunya, una a les 10:00 i una a les 13:30, amb previsió de pluja per a tot el dia. 

El Reglament publicat i utilitzat altres vegades no preveu la suspensió amb antelació de la prova si no està dificultat el desplaçament al camp seu de la competició o si hi han avisos de protecció civil que recomanin aquest fet, per tant i tal i com s'ha portat a terme altres vegades l'estat real del camp és el que indica si es pot jugar la prova o no. Així es va procedir i es va començar la prova a les 10:00 ja amb pluja però en disposició de poder-se jugar. 

A mida que avançaven els forats es dificultava el joc tant per l'augment de l'intensitat de la pluja com per l'acumulació d'aigua i des del mateix servei de manteniment del camp s'ajudava a treure aigua dels greens per poder continuar la prova amb les millors condicions possibles. Amb aquest procediment es va arribar al final de la volta de les 10:00 amb molts jugadors que consideraven injust el haver tingut que continuar jugant i opinaven que el més adient hagués estat aturar la competició al voltant dels 9 forats jugats. Per a mostrar la seva disconformitat alguns jugadors no van finalitzar la seva volta o no van entregar la targeta correctament pel que figuren a la classificació com a desqualificats.

Arrel d'aquests fets, s'han rebut fins a 3 reclamacions per escrit que han estat adequadament contestades pel Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva.  

En altres moments de la història del Pitch & Putt català s’han donat situacions en les que per pluja s’ha hagut de prendre una decissió de suspensió o no de la prova, decissió que no ha agradat a tots els participants. La decissió que pren l’àrbitre de la prova és irrevocable, per la qual cosa des de la FCPP no es pot prendre cap altre decissió que mantenir els resultats de la volta jugada.  

Per a que no es repeteixin fets com aquest en un futur i per poder tenir les màximes garanties, s'informarà als camps, àrbitres i membres dels Comitès de Competició de quina és la forma més correcta per a prendre decisions en aquests casos, així com l'aplicació mínima de la subjectivitat que cadascú pot tenir al respecte. 

Federació Catalana de Pitch and Putt

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC