Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

CIRCULAR Nº 5/2003 Resum de l’Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 336
19.03.2003

Circulars ACPPCIRCULAR Nº 5/2003 Resum de l’Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP

Reunió del 28 de gener de 2003.
0.Presentació del nou President de la Comissió i dels nou membres En Josep Mª Anzizu president de l'ACPP dona la benvinguda a tots els nous membres i presenta a Oriol Badia com a President de la Comissió Esportiva.

1.Matx Catalunya-Holanda
Àngel Llopis com a responsable del Comitè de Selecció explica quin ha estat el procés per escollir la Selecció Catalana, destaca que tot això s'ha fet segons la normativa vigent pel 2003 i que pel 2004 ja s'ha aprovat una nova normativa.

S'explica el programa d'activitats, la competició esportiva i les activitats paral·leles. Ignasi Royo explica el nou redisseny per adaptar-ho a les distàncies EPPA pels 9 forats.

2. Curs Àrbitres
S'expliquen els criteris que es van aprovar per a la selecció de les persones que participaran en el curs. Davant de la gran demanda de participants s'aprova fer un examen de Regles i una entrevista amb tots els candidats. En l'entrevista s'especificarà que es demana. Una vegada fet el curs hi haurà examen final i unes pràctiques. Es coincideix en que la qualitat dels primers àrbitres és de gran importància i en que és un pas en la normalització com a esport del P&P.

3. Campionat de Catalunya per Equips (Antic Interclubs)
S'aprova la distribució dels equips que s'ha presentat.

4. Disciplina
a) S'aprova que l'ACPP elabori una llista dels jugadors que estan inscrits en una prova no es presenten. Es farà públic aquest acord i serà objecte de sanció. S'acorda que quan una persona cometi aquesta infracció dues vegades se li enviï una carta d'advertiment i a la tercera serà objecte de sanció. S'acorda als camps demanar el llistat dels no presentats sense avís
b) S'informa dels fets en que un jugador va concórrer en un torneig celebrat a Can Rafel. En relació a l’incident que es va presentar al torneig de Nadal del Pitch & Putt Can Rafel en data 21 i 22 de desembre de 2002, es passa a explicar els fets produïts en ordre cronològic.

La Comissió Esportiva després de sentir l'explicació dels fets acorda obertura d'expedient disciplinari. S'acorda iniciar els tràmits per a la sanció del jugador ja que es detecta falsificació de la tarja, falsificació de la signatura i no aclariment dels fets per part del jugador. Es destaquen com a faltes molt greus:
a) L'acte de predeterminar no esportivament el resultat d'una prova b) Usurpació de personalitat
Com a falta greu:
a) Falsificació de resultat per part del jugador amb l'objectiu d'obtenir una modificació de handicap.

5. Ranking 2003
Es planteja que pot haver algun canvi si algun camp renuncia.

6. Precs i preguntes
Es pregunta sobre la carta feta arribar per un grup de jugadors sèniors en la que es demanava el canvi de la seu del Campionat de Catalunya Sènior que s'ha de disputar a Badalona. S'explica l'acord que va prendre la Comissió Esportiva sobre el tema que consistia en explicar el sistema de sorteig dels diferents campionats oficials i explicar que els Campionats de Catalunya Sèniors en propers anys es poden celebrar en camps de 18 forats si el de la present edició té molta participació. S'acorda fer arribar la carta en els propers dies.

S'acorda enviar la llista d'impagats a tots els camps per nota interna.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC