Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31596
30.03.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Martí i Evans guanyen el parelles sèniors

 

Del 10 al 12 de març es va disputar la VII edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors al P&P Lloret de la comarca de la Selva. Hi van participar 96 jugador/es tots ells de 55 anys o més.

La competició estava dividida en dues parts, la primera es podia escollir jugar entre divendres o dissabte on el protagonista va ser el sol i la bona temperatura. Es va jugar sota la modalitat fourball, modalitat per  parelles on cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat. Els millors van ser el Josep Flamerich (P&P St Cebrià) / Fidel Soler (Callejeros) i el Juan Paz / Carles Millan (P&P Gualta) amb 7 cops sota par, seguits d’un triple empat a 48 cops entre Bonvila (Pantiquet C. E.) / Cabarrocas (P&P Platja d’Aro), Martí / Evans (P&P Sant Cebrià) i els locals Martínez / Lopez.

El diumenge a les 10 en punt del matí amb temperatures mes fresquetes es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició la greensome, cada jugador de la parella fa un cop de sortida, s’escull  la millor bola i després es fa un alternativament. Els millors d’aquesta volta van ser el Joan Martí i John Frederick Evans i Juan Paz i Carles Millan amb 48 cops. Paz i Millan es van posar líders a la classificació general amb 95 i 96 cops respectivament. El resultats acumulats estaven molt ajustats però encara quedava per jugar la volta mes exigent i complicada de totes, la foursome on executa un cop cada membre de la parella.

Un cop tots els participants van agafar forces, al voltant de les 14h del migdia es va iniciar la tercera i definitiva volta de la competició. El millor resultat el van fer el Manel Mesa i José López amb 3 cops sota par, seguit de Martí i Evans amb un cop més, resultat que els hi va obrir el camí a la victòria de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2017, amb un gran resultat de 14 cops sota par.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al guanyadors.


La classificació final va quedar de la següent manera:

Parella Campiona: Juan Marti i John Frederick 148 cops

Subcampions: Manel Mesa i Jose Lopez 153 cops

3ers Classificats: Manuel Alfonso i Francisco González

Campions handicap: Casto Vila i Isidre Garrido 162 cops

Subcampions handicap: Manuel Aguilera i Lluís Verdaguer 163 cops

3ers classificats handicap: Heribert Bernat i Jose Sanchez 163 cops


Classificació final

Àlbum de fotos

Link a la web del Diari SPORT

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC