Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva d'Abril

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 3111
04.05.2005

Circulars ACPPResum de l’acta de la Comissió Esportiva d'Abril

Circular Nº 13/2005
Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 23 de març de 2004

ACPP                                CIRCULAR 13/2005

 

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva de l’ACPP

del  5 d’abril de 2005

 

1.- Competicions privades i/o tancades i modificació de hcp.

 

Últimament alguns Clubs sense camp o organitzacions concretes organitzen algunes competicions tancades i/o privades. Es recomana a aquests que si arriben al mínim de 25 jugadors per competició, facin aquestes competicions de forma que serveixin per modificar hcp i per tant que s’informin al camp on es celebrarà aquesta competició per a què així sigui.

 

2.- Disciplina.

 

- En relació al jugador que havia rebut un burofax i que no ha donat contestació en el plaç marcat per una irregularitat amb la seva tarja, s’imposa la sanció decidida en el seu dia.

- Es tracta el tema dels jugadors que reiteradament s’inscriuen en tornejos i en el dia que han de jugar no assisteixen sense avisar. Hi ha 8 jugadors entre 3 i 8 faltes d’aquest tipus. S’enviarà carta als jugadors amb l’advertència de que amb 1 falta més d’aquest tipus s’imposarà la sanció decidida per la Comissió Esportiva.

 

3.-  Cartes rebudes.

 

En una carta rebuda, es proposa a la Comissió Esportiva que un jugador pugui veure la posició que manté amb el seu hcp respecte dels jugadors amb tarja de l’ACPP a la pàgina web. Es contesta que la intenció en un futur és que un jugador pugui registrar-se a la web i tenir accés a diferents serveis addicionals com consultar gràfiques del seu historial de joc o veure  la seva posició respecte a la resta de jugadors de l’ACPP.

 

4.-  Competicions entre setmana i mínim de jugadors.

 

Amb motiu de que molts camps arriben al nombre mínim de jugadors setmana rera setmana d’una forma sospitosa, i per tal d’eliminar aquestes sospites s’enviarà una circular als camps que els obligui a guardar les targes de joc en competició durant 1 any. Aquestes targes seran consultables en qualsevol moment per un membre de l’ACPP, de la Comissió Esportiva o un àrbitre, que siguin dessignats per la Comissió Esportiva.

 

5.-  Programa Forat 18 de TV3.

 

S’informa a la Comissió Esportiva de que la Corporació Catalana de Televisió per mitjà del Canal 33 posarà en marxa de nou el programa Forat 18 i de que l’ACPP col·laborarà com a esponsor en 3 programes que seran dedicats al Pitch & Putt. En una primera etapa es preveuen 3 programes dedicats al P&P i 3 al golf on l’objectiu principal és la divulgació. En funció de l’audiència i el suport de més possibles esponsors el programa es continuarà emetent. Per a garantir la continuïtat cal difondre al màxim entre coneguts aquest programa. L’emissió està prevista pel dia 24 d’abril pel Canal 33 al voltant de les 19h. Paral·lelament el  14 i 15 de maig s’organitza un torneig de P&P al camp Portal del Roc de Vilanova on es convidarà a dos jugadors de cada camp de P&P que abans s’hagin classificat en un torneig del seu camp. Cada camp haurà de comunicar a la Secretaria de l’ACPP quin és el torneig que determina com a classificatori, sent la data màxima per la celebració del torneig, el 8 de maig. El millor jugador masculí i femení representarà al camp el diumenge 15 de maig i el dissabte 14 el torneig estarà obert a qui vulgui participar.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC