Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 61 - Octubre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30416
26.10.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 61 - Octubre 2016

Marçal Moré campió de  Catalunya Matxplay

 

El 8 i 9 d’octubre es va disputar el Campionat de Catalunya Matxplay 2016 al P&P Franciac (Caldes de Malavella). El cap de setmana anterior es va jugar la fase prèvia amb 288 participants que va definir els 57 jugadors que guanyaven la plaça i que juntament amb 7 jugadors que tenien plaça directa per mèrits esportius,  definien el quadre de 64 jugadors que jugarien la fase final.

El dissabte al matí es van jugar els primers enfrontaments, al ser una competició que es juga per forats i no per cops, van començar les primeres sorpreses. Després de disputar-se les tres rondes del dissabte, jugadors que optaven pel títol quedaven eliminats. Els jugadors que van arribar a la segona jornada del campionat van ser en Joan Poch, Jordi Cantó, Marçal Moré, Berenguer Ortí, Enric Sanz, Oriol Mas, Xavier Ponsdomènch i Eric Puig.

El diumenge a primera hora del matí amb el cel força ennuvolat  es van jugar els quarts de finals, on els enfrontaments van ser entre els locals Joan Poch i Jordi Cantó, Marçal Moré (Franciac) i Berenguer Ortí (P&P Badalona), Enric Sanz (Xerinola Tennis Mora) amb el local Oriol Mas i Xavier Ponsdomenech (P&P Papalús)  amb Eric Puig (P&P Franciac). El nivell de joc va ser altíssim durant tot el campionat, al voltant de les 12h del migdia començaven a jugar-se les semifinals on s’enfrontaven 4 jugadors locals: Puig i Poch i  Mas i Moré. Van arribar a la final Marçal Moré i Joan Poch.

Al voltant de les 14.30h del migdia començava l’emocionant final entre els 2 jugadors del primer equip del P&P Franciac. Des de l’inici del partit Moré anava líder sense que en Joan Poch es poses al davant en cap moment, al forat 9 Poch va enviar la bola a l’aigua, això va fer que Marçal Moré es poses en una avantatge de 4 a dalt per enfilar els segons 9 forats. Al forat 12 i 13 Poch va fer birdie (forat en dos cops)  i va reduir la diferencia a 2 forats. Al forat 14  Moré va fer birdie i guanyava el forat. A l’arribar al forat 16 en Joan Poch estava obligat a guanyar la resta de forats per jugar, per arribar a forçar un desempat. En empatar el forat 16 va fer que Marçal Moré es proclamés Campió de Catalunya Matxplay 2016.

La classificació va quedar de la següent manera: Marçal Moré campió. Joan Poch finalista. 3er Eric Puig. 4rt Oriol Mas. 5èEnric Sanz. 6è Jordi Cantó. 7è Xavier Ponsdomènech. 8è Berenguer Ortí.

Aquest és el primer Campionat de Catalunya Individual que guanya Marçal Moré qui a nivell internacional ja havia guanyat l’Open Catalunya FIPPA 2008, 2011 i 2012 i el International Pairs FIPPA 2015 fent parella amb Oriol Mas.


Classificacions

Classificacions de la fase prèvia

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos de la fase prèvia

Video de la competició

Link a la web del diari SPORT


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC