Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30190
28.09.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Dani Giménez guanya el Rànquing a Can Cuyàs

 

L’últim cap de setmana d’agost amb unes temperatures molt elevades es va disputar la 5ena prova del Rànquing FCPP al recoregut de pitch & putt de Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat). Hi van participar 146 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El millor resultat el va fer el jugador del P&P Gualta Daniel Giménez amb 5 cops sota par, seguit del Paco Salido (P&P Portal del Roc)  amb un cop més i en tercera posició va haver un quàdruple empat a 51 cops entre Josep Martínez (P&P Gualta), Alex Albinyana (P&P El Vallès), Angel Navarro (Callejeros) i la Pilar Montero (P&P Vallromanes) que va guanyar la categoria femenina.

Entre tots els sèniors el millor va ser el Josep Martínez. La categoria handicap absolut la va guanyar la gironina Mª Angels Taulats (P&P Franciac) amb 5 cops sota par i la categoria handicap sènior el Pedro Sin (P&P Sant Cebrià) amb 2 cops sota par.

Giménez, amb aquest triomf,  encapçala provisionalment la classificació general del Rànquing FCPP 2016 amb 257 punts, seguit del Jaume Vidal (Mas Gurumbau) amb 242 i en tercera posició en Josep Martínez amb 238, líder també a la classificació sènior. Montero lidera la classificació femenina amb 249, Valentín Llaguno (Castelló) ocupa la primera posició de la taula Handicap Absolut amb 210 punts, Dolors Sanchez lidera la classificació  handicap femení amb 227 i el Josep Cortada (P&P Vallromanes) la handicap sènior amb 225 punts.

La propera prova serà els dies 16, 17 i 18 de setembre al P&P Bellpuig.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Links a webs


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC