Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 49 - Setembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27374
08.10.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 49 - Setembre 2015

Elia Folch campiona de Catalunya femenina 2015

 

El dissabte 19 de setembre es va disputar la XVIIIa edició del Campionat de Catalunya Femení al P&P Bellpuig a la comarca de l’Urgell. Hi van participar 41 jugadores i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El Campionat de Catalunya Femení es juga a 36 forats dividit en dues voltes en la modalitat de strokeplay medalplay. A més de la categoria absoluta scratch també hi ha tres categories en funció del handicap de la jugadora, on la classificació es fa per resultats real dels cops fets.

En les edicions anteriors les grans protagonistes havien estat la Pilar Montero qui havia guanyat el Campionat en 8 edicions, el darrer en el 2009. La segona posició en l’historial l’ocupa Mercè Marco amb tres victòries, sent la darrera la del 2014.

A les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la primera volta de la competició, un cop disputats els primers 18 forats liderava la classificació l’Elia Folch amb 3 cops sota par, qui es va mostrar molt regular en fer tot pars i tres forats amb dos cops. En segona posició anava la jugadora del P&P Badalona Marta Farrés amb 53 cops i amb 3ª i 4ª posició anaven  la local Marta Cucurull i la Carla Puig (P&P Franciac) amb el par del camp.

La jornada era perfecte per a la pràctica del Pitch & Putt ja que malgrat que feia sol no feia una temperatura molt elevada i el camp es trobava en bones condicions.

Al voltant de les 14h de la tarda i després que les jugadores descansessin i agafessin forces s’iniciaven els últims 18 forats del campionat. A mida que anaven passant els forats l’Elia s’apropava més títol, el seu avantatge respecte a les seves perseguidores s’anava ampliant fins als 8 cops que li treia a la segona classificada, la gironina Carla Puig. Així es va proclamar Campiona de Catalunya Femenina 2015. Cal recordar que ja va ser campiona també a l’any 2006 i sots campiona al 2003 amb només 12 anys.

La classificació va quedar de la següent manera:

Campiona: Elia Folch amb 104 cops. Sots Campiona: Carla Puig amb 112. 1ª classificada de 1ª categoria : Abby Nachshon amb 113. 2ª classificada de 1ª categoria: Núria Dalmau amb 114. 1ª classificada de 2ª categoria : Júlia Lax  amb 119. 2ª classificada de 2ª categoria: Fátima Pellicer amb 128. 1ª classificada de 3ª categoria : Estefania Rico amb 139. 2ª classificada de 3ª categoria: Estefania Hernández amb 159 cops

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a les guanyadores on hi van ser presents Francesc Sala en representació del Pitch & Putt Bellpuig, Ramon Gassó Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Bellpuig i Víctor Moscatel com a president de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Link


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC