Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva de Febrer

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 2726
15.02.2005

Circulars ACPPResum de l’acta de la Comissió Esportiva de Febrer

Circular Nº 10/2005
ACPP

ACPP                                CIRCULAR 10/2005

 

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva de l’ACPP

1 de febrer de 2005

 

1.- Interclubs 2005.

S’informa a la Comissió Esportiva que el nombre de equips que competiran al Campionat de Catalunya per Equips d’aquest any 2005 per haver realitzat els tràmits necessaris per a fer-ho serà de 18 equips a primera divisió, 24 equips a la zona oest i 25 equips a la zona est.

 

En relació a la forma de realitzar les sortides seran simultànies

 

 

S’acorda igualment que els equips que s’inscriuen aquest any en aquesta competició i en relació a l’ordre de sortida, es farà seguint l’ordre d’inscripció, així com els equips de clubs sense camp que aquest any canvien de zona, perden la posició aconseguida l’any anterior per definir l’ordre de sortida de la primera jornada i per tant seran tractats com a clubs de nova inscripció en el que respecta a l’ordre de sortida a la primera jornada.

 

S’estudia per l’any vinent la possibilitat de fer coincidir en un mateix cap de setmana les proves del Campionat de Catalunya per Equips de 1ª divisió i 2ª divisió en cas de que els recursos disponibles ho facin possible per tal de disposar de més dates lliures de competicions oficials.

 

2.- Ranking 2005.

S’informa a la Comissió Esportiva de l’anul·lació del ranking de Mas Pagès per motius meteorològics i el conseqüent canvi de dates pel 18, 19 i 20 de febrer de 2005. Per motiu de la coincidència d’aquestes dates amb les dates del Catalunya – Gran Bretanya, es donarà prioritat als jugadors de la selecció per jugar el ranking el divendres si així ho volen fer.

 

Aquestes dates han estat preses amb el consentiment de Mas Pagès, Gualta, capità i seleccionador de l’equip de la Selecció Catalana.

 

3.- Informació del calendari sènior 2005.

S’informa a la Comissió Esportiva de la creació aquest any d’un Calendari Sènior que s’enviarà juntament amb la tarja de jugador que distingirà aquest any per primer cop als jugadors sèniors com a tals. Aquest calendari reuneix les proves sèniors de tota la temporada així com les ofertes especials per a sèniors en els camps que les han fet arribar a l’ACPP.

 

 

4.- Control de qualitat dels camps.

Es proposa enviar una persona als camps associats per a:

a)      comprovar i ajudar si s'escau als camps a complir amb les mesures de consolidació de la identitat del P&P aprovades en assemblea. I

b)      ajudar els camps, si s'escau, en aspectes tècnics com són el marcatge del camp, etc.

 

Aquesta proposta es transmet a la Junta Directiva que serà qui definirà el tema.

 

5.-  Matx Catalunya – Gran Bretanya.

En relació al proper Matx Catalunya – Gran Bretanya a celebrar els dies 19 i 20 de febrer de 2005 al camp de Gualta s’informa dels acords de col·laboració aconseguits per l’ACPP amb diverses entitats i del programa previst:

 

                        Divendres 18,               Entrenaments de les seleccions

 

            Dissabte 19,                 Cerimònia inaugural

                                                Emparellaments dels partits

                                                            Partits Foursome

                                                            Partits Fourball

                                                            Sopar oficial del Matx

 

            Diumenge 20,               Partits Individuals

Cerimònia de clausura, lliurament de premis i aperitiu.

Com ja s’havia proposat a la Comissió Esportiva, l’ACPP pagarà l’estada i els menjars dels membres de la Selecció Catalana que hauran de sotmetre a la disciplina del capità i del seleccionador.

 

6.- Homologació dels greens artificials del Montseny.

En relació a la recent implantació de dos greens artificials al camp del Montseny (forats 17 i 18) que sempre havien tingut problemes de manteniment i desprès de veure el resultat obtingut amb una molt bona recepció de la bola i bona sensació per patejar, la Comissió Esportiva decideix homologar aquests greens per a disputar qualsevol prova de Pitch & Putt. Es fa una consideració important, s’homologuen aquests greens en concret per la qualitat assolida en la seva implantació, i no la generalització d’homologació de greens artificials en general. Caldrà veure cada cas en concret en cas de que augmentin aquest tipus de superfícies artificials.

 

Igualment la Comissió Esportiva creu adient refer els reglaments que fan referència a aquest tema (greens construïts amb superfície artificial) de la mateixa forma que el reglament contempla les superfícies artificials per als tees.

 

7.- Propostes que han arribat a la Comissió Esportiva.

Es recorden els temes pendents a tractar per part de la Comissió Esportiva:

- El tema de les mesures dels forats de tots els camps de l’ACPP, s’està a l’espera d’un pressupost per realitzar la compra d’un nivell òptic per tal de realitzar les mesures adients.

- L’estudi de la zona neutre, està encara entre els temes pendents per part de la Comissió Esportiva i s’espera tenir aquest estudi possiblement per la propera reunió d’aquesta comissió.

-El tema de la vestimenta adient per a jugar competicions oficials de Pitch & Putt està gairebé acabat per enviar als camps associats en forma de circular.

 

-Una proposta pretén modificar l’actual Ranking dividint-lo en dos Rankings, un primer circuit anomenat “Master” que englobaria els millors jugadors i un segon circuit anomenat “Regular” que englobaria la resta de jugadors.

 

En el circuit Master es limitaria el nombre de jugadors a 72, es jugarien 6 proves a 2 voltes i es puntuaria de forma semblant a l’actual Ranking (punts per resultat més una bonificació per posició als primers 10 classificats) descartant 1 resultat.

 

El circuit Regular estaria obert a tothom, es jugarien 9 proves a 1 volta i es puntuaria de forma semblant a l’actual Ranking (punts per resultat més una bonificació per posició) descartant 2 resultats.

 

Anualment hi hauria una reestructuració del jugadors integrants del circuit Master, al que hi accedirien els millors jugadors de Campionats de Catalunya i els primers classificats del circuit Master i Regular de l’any anterior.

 

La reflexió que fa la Comissió Esportiva és que caldria simplificar la fórmula i en cas de fer un canvi d’aquest tipus, caldria que fos un canvi suau, ja que l’actual Ranking ha demostrat any rera any que és una fórmula amb força acceptació per part dels jugadors. Cal pensar en aquesta proposta quan hi hagi molts més jugadors. En tot cas els possibles canvis de certa importància en les competicions hauran d’ésser també acceptats per la Junta Directiva.

 

8.- Disciplina.

-         En relació a l’expedient obert a un jugador per una irregularitat  per  modificació d’una targeta al camp del Montseny, i desprès d’haver acabat el temps d’al·legació per part del jugador, hem passat a comunicar la sanció. El jugador informa de l’intent d’enviament d’un fax a la secretaria de l’ACPP que no es va rebre en el seu dia. El jugador ens envia una còpia d’aquest fax on el jugador fa una carta de disculpa i considera justa una sanció disciplinària tot i el desconeixement de les normes per tractar-se d’un jugador novell. Així doncs es determina per part de la comissió que es tracta de falta molt greu amb atenuants com ho són el reconeixement dels fets, demanar disculpes i retornar el premi aconseguit. Per tant s’imposa una sanció de 9 mesos que s’informarà al jugador.

-         En una carta rebuda, se’ns informa d’un incident al camp de Sant Cebrià per modificacions per part d’un jugador de la targeta de joc. Després de consultar al marcador, aquest no reconeix com a seves les anotacions i esborranys de la targeta de joc i igualment no coincideixen els resultats amb els apuntats a la casella del marcador de la targeta de joc que portava el jugador durant el partit. S’obre expedient i s’informa al jugador dels fets dels que tenim informació esperant una al·legació per part d’aquest.

 

9.- Proposta de dia i hora de la propera reunió.

            Es proposa la propera reunió pel 01/03/05 a les 15:30.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC