Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26197
02.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Liam O’Donovan guanya l’Open Catalunya 2015

  

    

    

El 18 i 19 d’abril es va jugar al Pitch & Putt Lleida el IX Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt. Era la segona vegada que el camp del Segrià acollia aquesta competició internacional en el marc de la FIPPA que també va organitzar en el 2009 i que llavors va guanyar el català Joan Poch amb un total de 151 cops.

144 jugadors i jugadores de França, Irlanda, Chile, Andorra, Holanda, Suïssa, Noruega,  Galícia, País Basc i Catalunya prenien part de la competició que inaugura el calendari anual de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA).

Tots els jugadors feien un total 54 forats en 3 voltes, repartits en dues voltes dissabte i una final diumenge.

La climatología va acompañar les dues jornades de joc amb un magnífic sol el dissabte al matí i una tempesta que es va iniciar just quan els darrers grups feien l’últim forat. El diumenge van baixar les temperatures i van aparèixer nuvols però això  es va poder jugar en magnifiques condicions.

En la primera volta de la competició es van posar líders el jugador català Marçal Moré i l’irlandès Liam O’Donovan amb 46 cops. Per darrera es situaven els també catalans Emili Sanmartin i Eric Puig, amb un cop més.

La volta del dissabte per la tarda va brillar amb llum pròpia Xavier Ponsdomènech qui va fer un resultat de 44 cops, 10 sota par del camp, el que volia dir que havia fet 10 birdies i 8 pars. Això el situava al capdavent de la classificació amb 93 cops i per darrera es trobaven O’Donovan i Moré amb  2 cops més i l’holandès Ahuis amb 3 cops més.

O’Donovan va començar molt fort la darrera volta del diumenge i el forat 4 es va mostrar clau ja que Ponsdomènech feia el seu primer boggie, forat en 4 cops, de tota la competició  a la vegada que O’Donovan feia birdie, forat en 2 cops. Des d’aquest moment O’Donovan va agafar el lideratge que va ampliar amb el seu joc agressiu buscant birdies a cada forat. Va acabar la competició amb un total de 142 cops, 20 sota el par del camp i amb un aventatge de 4 cops amb els perseguidors. En la segona posició va haver un empat entre l’irlandès Kieran Earls, qui ja va quedar segon en el 2014 i Xavier Ponsdomènech. En quarta posición quedaven els catalans Enric Sanz i Marçal Moré amb 147 cops.

En categoría femenina la guanyadora va ser l’holandesa Esther de Schiffart amb 163 cops seguida de les catalanes Abby Nachshon i Marilyn Holmes amb 165.

En categoría sénior l’irlandès Pacelly Darcy va ser el guanyador amb 150 cops, seguit de l’andorrà Pepe García amb 154 i del també andorrà Josep Escabrós amb 159.

L’acte de l’entrega de premis va estar presidit per Víctor Moscatel president de la FIPPA i pel representant territorial d’esport a Lleida de la Secretaria General de l’Esport  Joan Segura.

Coincidint amb la celebració de l’Open també es va fer l’Assemblea anual de la FIPPA en el que es va treballar en les futures competicions internacionals.

Aquest és el segon Open Internacional Catalunya per Liam O’Donovan qui ja el va guanyar en el 2013 a l’Ampolla. En aquella ocasió també va superar a Xavier Ponsdomènech en el darrer forat .

Liam O’Donovan prenia el relleu de Jordi Saborit qui havia guanyat l’Open Catalunya 2014 al P&P Teià.


Classificació

Àlbum de fotos

Video


Retalls de premsa

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC