Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 43 - Febrer 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25756
03.03.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 43 - Febrer 2015

Moreta, Stuart i Planas líders provisionals del Torneig Odyssey a Castelló

   

Els dies 20 i 21 de febrer es va disputar la 3era prova del Callaway Series Rànquing EPPA 2015 Torneig Odyssey al P&P Castelló. El diumenge 22 es va haver de suspendre la competició a causa del fort vent que bufava a la zona. Aquesta jornada de joc es jugarà en les properes setmanes. Entre els dos dies hi va haver 137 participants.

A la jornada del divendres hi van participar 60 jugador/es. Un cop finalitzada la jornada de divendres , Moré (P&P Franciac), Giménez (P&P Gualta), Albiñana (P&P El Vallès) i Rodriguez (P&P Sant Cebrià) lideraven provisionalment la classificació amb 4 cops sota par. El dissabte van haver dues sortides a les 10h i a les 13:30h i els líders van canviar.  Van passar a ocupar les primeres posicions de la taula el local Joaquim Moreta, Daniel Stuart i Jordi Planas (els dos del P&P Can Rafel)  que van fer 6 cops sota par. Planas va ser el jugador que va fer més birdies, 8 en total.

Els líders provisionals de la resta de categories son: la scratch femení està encapçalada per la Laura Sánchez (P&P Badalona) que va fer el par del camp, entre els sèniors el millor va ser l’Amador Rodriguez. La categoria handicap absolut la lidera amb un gran resultat el Joaquim Moreta amb 10 sopa par, la classificació handicap sènior el Marc Albert Janssens amb 10 sota par i el handicap femení la Mercè Garcia (P&P Can Rafel) amb 6 cops sota par.

Les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 es juguen en la modalitat EPPA, és a dir en camps d’un recorregut màxim de 1.200 metres i cada forat com a màxim pot fer 90 metres. Pel que fa al nombre de pals només es poden fer servir 3 pals. En la limitació de pals genera que el jugador hagi de ser més creatiu en el joc i fer una bona elecció prèvia de pals en funció del tipus de camp. Segons la distància haurà de fer un cop sencer o tres quarts de cop. En funció de la precisió  i control de cada jugador de les distàncies amb els pals, aconseguirà millors resultats.

Els primers jugadors de les Callaway Series Rànquing EPPA 2015 guanyaran una plaça per a poder participar al Campionat d’Europa individual que es jugarà a l’agost a Holanda. Un altre al·licient és que els millor jugadors de cada categoria tenen opció a guanyar premis en metàl.lic.

La 4ª i última prova Callaway Series Rànquing EPPA 2015. Torneig Callaway, es jugarà els dies 13, 14 i 15 de març al Pitch & Putt Tennis Mora.

 

Calssificacions provisionals de la prova de Castelló

Reportatge de la competició al programa de Tee a Green

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC