Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25488
30.01.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 42 - Gener 2015

El P&P Badalona líder

     

El cap de setmana 17 i 18 de gener es va iniciar a diferents seus d’arreu del país la XXI edició del Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt. Aquest any hi participen 141 equips i més de 1.100 jugadors i jugadores en 4 divisions i 9 zones.

La màxima categoria es va jugar al P&P Roc 3 de Santa Coloma de Cervelló.  La resta de categories van jugar a Platja d’Aro, Portal del Roc, Castelló, Oller del Mas, Mas Pagès, Sant Cebrià, Hcp 1 i a El Vendrell.

A primera divisió el millor resultat individual el va fer en Jordi Planas (P&P Can Rafel) amb 4 cops sota par, seguit del Manuel Amor (P&P Badalona) amb 52 cops. Pel que fa a les parelles les millors van ser la Borrego – Domingo (P&P Sant Cebrià) amb 48 cops i Moreu – Monleón ( P&P Badalona) amb 49 cops.

Els jugadors de l’equip P&P Badalona van fer un bon inici de temporada i després de la primera jornada es situen líders a la classificació general en fer 210 cops. Cal recordar que el P&P Badalona són els vigents campions i que en el 2014 van fer el doblet en guanyar també la Copa Catalunya. La segona posició l’ocupa l’equip del P&P Can Rafel amb 216 cops  i la tercera l’equip del P&P Sant Cebrià amb 218.

Pel que fa a la resta de divisions lideren la classificació general els següents equips: 2ª Est: CG. Palamós, 2ª Oest: Sant Cugat P&P, 3ª Est: Callejeros, 3ª Oest: Tecnocim Anoia G. Club, 4ª Nord: Franciac Putt, 4ª Centre G-1: RCG El Prat Pitch & Putt, 4ª Centre G-2: Freelance P&P Team i 4ª sud: P&P Pastes La Granja.

La segona jornada serà el 7 i 8 de febrer a Hcp 1, Vendrell, Mas Pagès, Ampolla, Platja d’Aro, Montseny, Roc 3, Gualta, Figuerola.


Classificacions

Horaris de sortida de la 2a prova

Àlbums de fotos primera divisió 

Àlbums de fotos segona divisió oest

Link al web del diari SPORT


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC