Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 38 - Setembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24645
25.09.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 38 - Setembre 2014

Jugada la quarta prova del Rànquing Juvenil

El cap de setmana 13 i 14 de setembre es va disputar la 4ª prova del Rànquing / Interclubs Juvenil al P&P Papalús - Lloret de Mar (zona est) i al P&P El Vendrell (zona Oest) hi van participar 148 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

El millor jugador de la zona Est va ser el local Eric Shukhart que va fer un gran resultat de 7 cops sota par, seguit de la jugadora del P&P Hcp 1 Dana – Helga Puyol amb 3 cops sota par. Pel que fa a la categoria d’iniciació va guanyar la prova el Dani Maloletnev, també jugador local.

Al Pitch & Putt El Vendrell el millor resultat el va fer l’ Ivan Alcalà  amb 2 cops sota par, seguit de l’Àlex Guillen amb un cop més, tots dos companys de l’equip del Vendrell. Entre els més petits el millor va ser l’Eduard Domenech (P&P Can Cuyàs).

Pel que fa a la classificació general del Rànquing de la zona Est, encapçala la taula l’Oriol Mas (Franciac Swing Factory) amb 143 punts, seguit de la Laura Pasalodos (P&P Hcp 1) amb 139 i en tercera posició l’Erick Shukhart amb 136. L’Ivan Ponsdomenech (P&P Papalús) lidera la classificació dels més petits amb 57 punts.

A la zona Oest el Pau Folguera (P&P Urgell) va líder amb 132 punts, seguit del Franc Espinola (P&P Vallromanes) amb 123 i en tercera posició el Jordi Julià (P&P El Vendrell) amb 119. La categoria d’iniciació està encapçalada  pel Marc Bufarull (P&P Vallromanes) amb 53 punts.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil l’equip Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt (categoria Competició), lidera el Campionat de la zona Est amb 590 punts, seguit de Franciac Swing Factory amb 560 i Badalona Mogauto amb 530. La categoria d’iniciació està encapçalada per Papalús Juvenil amb 570. A la zona Oest la part alta de la taula l’ocupa l’equip de ponent P&P Urgell Juvenil amb 560 punts, seguit pel P&P Can Cuyàs Juvenil amb 551 i El Vendrell Juvenil amb 531. I el P&P Vallromanes Juvenil ocupa la primera posició de la categoria d’iniciació

La propera prova serà la 1era final que es jugarà els dies 4 i 5 d’octubre a Fornells.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 

Notícia publicada al web del diari SPORT


Retall de premsa del Mundo Deportivo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC