Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24285
29.07.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

Vallromanes, Campiones del VI Interclubs Femení 2014

 

El dissabte 12 de juliol es va jugar l’última prova del VI Interclubs Femení al Pitch & Putt al camp de l’ Oller del Mas (Manresa). Hi van participar un total de 138 jugadores en 23 equips  i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Es van classificar per jugar la final els equips millors classificats de les 3 zones (8 de cada zona). A les 9h en punt del matí s’iniciava la competició i a la sortida de les 12:30 ho van fer  els equips situats a la part alta de la taula.

El millor resultat el va fer la parella local Celia Huarte i Eva Simón amb un magnífic 6 cops sota par, seguides de la Pilar Montero i Marilyn Holmes (P&P Vallromanes) amb un cop més. Pel que fa a la classificació handicap el millor resultat el va fer la Montserrat Moreno i la Elisabeth Beijers (P&P Can Pacual) amb 43.

L’equip guanyador de la prova va ser el P&P Vallromanes amb 7 cops sota par, seguit per Vendrell Ladies amb un cop més. Tercer va ser Manresa Next Tee amb 103 cops. Can Pascual Femení va guanyar la classificació handicap amb 13 cops sota par.

Un cop finalitzat el campionat l’únic equip que ha estat líder des de la primera jornada, Vallromanes es proclamava campió de l’Interclubs Femení 2014 per 3er any consecutiu amb 200 punts. En segona posició va quedar Vendrell Ladies amb 180 i en tercera posició P&P Peralada Femení amb 162.

Pel que fa a la classificació handicap l’equip guanyador va ser Can Pacual Femení amb 180 punts, seguit per Manresa Next Tee i Teià Swing tots dos amb 154 punts.

Les jugadores que formen l’equip de Vallromanes son: Pilar Montero (capitana), Marilyn Holmes, Rosa Maria Miranda, Montse Artigas, Carolina Gonzalez, Montserrat Garcia, Mª Jose Chamorro, Rosalia Oliva, i Aida Grau.

Coincidint amb la competició totes les jugadores tenien un altre repte esportiu solidari: fer el màxim de birdies per a col.laborar amb l’Associació Española Contra el Càncer (AECC). En total es van fer 137 birdies i un hole in one. Això van significar una aportació de 715€ per l’AECC aportats per la Federació Catalana de Pitch & Putt, el camp del P&P Oller del Mas, JS Joiers i diferents equips femenins. La competició també va servir per a divulgar informació entre les jugadores sobre el Càncer de Pit.


Classificació

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT


Retall del diari l’Esportiu:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC