Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23816
28.05.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Agustí Quinquilla i Pau Folguera guanyen la 2ona prova del Rànquing Juvenil

       

El cap de setmana 10 i 11 de maig es va jugar la 2ona prova del Rànquing FCPP /Interclubs ACPP Juvenil al P&P Teià pels jugador/es de la zona Est i al P&P Can Cuyàs els de la zona Oest. Hi van haver 198 participants i va estar organitzar per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al P&P Teià  el millor jugador de la categoria Competició va ser l’Agustí Quinquilla (Hcp 1) amb 1 cop sota par, seguit del jugador local Alejandro Domínguez amb el par del camp. Pel que fa a la categoria dels més petits el guanyador va ser l’Ivan Ponsdomenech (P&P Papalús), seguit del Dario Silva.

Lidera la classificació general del Rànquing en categoria Competició l’Oriol Mas (Franciac Swing Factory) amb 73 punts, seguit de la Laura Pasalodos amb 68 i en tercera posició l’Alejandro Cogollo amb 67, tots 2 de l’equip de Hcp 1 Juvenil. En categoria iniciació ocupa la primera posició del Rànquing l’Ivan Ponsdomenech.

A la zona Oest, el guanyador de la prova va ser el Pau Folguera (P&P Urgell) amb el par del camp, seguit amb un cop més del jugador local David Mur. La categoria iniciació la va guanyar el Marc Bufarull (P&P Vallromanes).

Ocupa la primera posició del Rànquing en categoria Competició d’aquesta zona en Joan Rios amb 68 punts, seguit del Pau Folguera amb 66 i en tercera posició el Franc Espinola (P&P Vallromanes) amb 63. El Marc Bofarull lidera la classificació del Rànquing Iniciació.

Pel que fa a la classificació de l’Interclubs  Juvenil de la zona Est categoria Iniciació, ocupen la primera posició amb 280 punts Badalona Promeses – Hotel Miramar i Papalús Juvenil. I lideren la categoria Competició, Hcp 1 Juvenil i Franciac Swing Factory amb 290 punts, seguit de Badalona Mogauto amb 260.

A la zona Oest en categoria iniciació encapçala la taula Vallromanes Juvenil amb 300 punts i a la categoria dels més grans ocupen les primeres posicions Vallromanes Juvenil i P&P Urgell Juvenil tots 2 amb 280 i en tercera posició P&P Can Cuyàs amb 271.

La propera cita serà el 28 i 29 de juny a Papalús i Vallromanes.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC