Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Bases del Concurs fotogràfic “El pitch a un clic”. 15 d’abril del 2014

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 23500
15.04.2014

Circulars ACPPBases del Concurs fotogràfic “El pitch a un clic”. 15 d’abril del 2014

ORGANITZACIÓ:

 

El titular de la present promoció és l’Associació Catalana de Pitch and Putt (endavant ACPP) i la finalitat és realitzar un concurs fotogràfic en línia entre els aficionats a la fotografia mitjançant la xarxa social mòbil Instagram i la plataforma de facebook, sense valor contractual, en la qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

Ni facebook ni Instagram no accepta ni avala ni administra de cap manera la promoció, ni està associat a la mateixa.

Les presents bases estaran disponibles per als participants en una nota a la pàgina de Facebook 
www.facebook.com/pitchandputt.cat

 

LEGITIMACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en la present promoció i aspirar als premis, qualsevol persona física, major de 18 anys, que tingui un compte a Instagram o a Facebook i que durant el període de validesa d'aquesta campanya participi en l'acció segons es proposa en els termes descrits en aquestes bases.

PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL CONCURS

El termini de participació en el present concurs començarà el dimarts 15 d’abril a les 10:00 hores i finalitzarà el dimecres 23 d’abril a les a les 23:59 hores(hora de Barcelona).

PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DEL CONCURS

La inscripció en el concurs implica que el participant enviï les imatges a màrqueting@pitch.cat o bé que tingui un compte a i/o a Facebook Instagram i que respecti les condicions d'aquesta xarxes (
http://instagram.com/legal/terms/ https://www.facebook.com/legal/terms?locale=es_ES). A més, perquè la participació pugui ser validada, aquest perfil ha de ser públic. Per participar i tractar d'aconseguir el premi bastarà amb:

  1. Fer fotos relacionades amb el món del Pitch and Putt i enviar-les a màrqueting@pitch.cat incloent nom i telèfon de contacte o bé pujar-les al compte d'Instagram o a Facebook.
  2. En el cas de les xarxes socials caldrà etiquetar les imatges amb:
    #PitchandPutt
    #ElPitchAUnClic
  3. Només s'acceptaran imatges publicades des de Instagram o Facebook, que hagin estat etiquetades correctament. A més, qualsevol contingut que el promotor consideri, al seu sol criteri, no adequat, inapropiat o ofensiu, no prendrà part en el concurs.
  4. Cada participant podrà pujar tantes fotos com vulgui. El fet que la foto tingui molts M'agrada o comentaris no implicarà més possibilitats de guanyar.
  5. Un jurat format per membres de l’ACPP, decidirà, entre tots els participants, les fotos guanyadores. Per a la seva elecció es valorarà, entre altres, la qualitat, creativitat, originalitat, execució artística i el grau de relació amb el tema proposat, sempre segons el jurat.
  6. El concurs podria quedar desert si el jurat així ho considera oportú.

 


COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS


l’ACPP es posarà en contacte amb els guanyadors a través de correu electrònic, Facebok, Twitter i/o d'Instagram, deixant un comentari a la foto guanyadora i / o per les vies al seu abast que consideri oportunes, per informar el guanyador o guanyadora.


Es donarà a conèixer els guanyadors en un termini de 7 dies naturals una vegada hagi conclòs la campanya, encara que, en la mesura del possible, tractarà de comunicar el guanyador el dia posterior al de la finalització del concurs. En cas d'impossibilitat manifesta per contactar amb els guanyadors en el termini de 15 dies, l’organització del concurs quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà triar un altre guanyador.


PREMI

·        1er classificat, un polo del Pitch i  un greenfeeper a dues persones.

·        Del 2on al 5è classificat, un polo del Pitch (tallatge segons existències).

·        Del 6è al 10è, el llibre dels 20 anys  del Pitch a Catalunya. 

 

El premi no podrà ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic. El premi no podrà ser cedit a tercers. 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs a Instagram i/o a Facebook, que els continguts i comentaris que hagin de ser publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris i altres xarxes socials. La participació en un concurs d'aquesta naturalesa suposa l'acceptació de les normes d'Instagram i o de Facebook.

DRETS D'IMATGE

L'acceptació del premi pel guanyador suposa donar el consentiment a l’organització del concurs per utilitzar amb fins publicitaris el seu nom i imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

Cada participant manifesta i es responsabilitza que ostenta els drets d'imatge i propietat intel·lectual sobre tot el material que s'utilitzi per a la promoció, previ el seu consentiment, durant el gaudi dels seus premis, cedint la seva imatge a l’organització, en els mateixos extrems expressats anteriorment.

RESPONSABILITATS

El promotor es reserva el dret d'anul·lar qualsevol participació o qualsevol participant, si es tenen sospites d'una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

L’organització es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació en el concurs i en general a la promoció de qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les presents bases i termes de participació o contravingui les normes o finalitat del concurs.

L’organització es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les condicions d'aquesta promoció, fins i tot la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justa, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions de la promoció o l'anul·lació definitiva en el seu cas, amb la suficient antelació i publicitat.

L’organització no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic i / o pel mal funcionament d'Instagram i/o de Facebook o internet.

A més l’organització exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, tot i les mesures de seguretat adoptades, puguin deure a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en particular, encara no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la suplantació de la personalitat d'un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través del portal.

Igualment, l’organització exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin deure a l'ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte del contingut general d'aquesta pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que pogués produir-se, per manca de compliment de les exigències establertes en aquesta web.

DRETS

Tots els drets sobre les imatges i continguts relacionats amb la campanya són propietat de l’ACPP, dins l’àmbit de la promoció de l’esport del Pitch and Putt.
 
BASES

La participació en aquesta promoció suposa l'acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l’organització.

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per a qualsevol dubte en la interpretació del present acord, ambdues parts, amb renúncia expressa al fur que els pogués correspondre, se sotmeten a la Jurisdicció de la província de Barcelona.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC