Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23405
31.03.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

P&P Badalona Odyssey segueix líder després de la 4ª prova

          

L’últim cap de setmana de març es va disputar a diferents seus del nostre país la 4ª prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP - Interclubs  ACPP, amb un temporal de pluja i vent.

Al P&P bonÀrea (Massoteres - Lleida) es va jugar la màxima categoria, la pluja i el mal temps va acompanyar als jugadors durant tot el Campionat, el millor resultat individual el va fer el Jordi Saborit (P&P Vallromanes) amb 6 cops sota par, amb un cop més ocupava la segona posició l’Enric Sanz (P&P Badalona) i amb 50 cops es situava un grup de 4 jugadors el Pere Colomer (P&P Gualta), Marc Garcia (P&P Franciac), Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell) i Carles Perez (HCP 1). Pel que fa a les parelles les millors van ser  Velasco – Sariñena (Jugadors del Vallès) i Bañobre – López (P&P Vallromanes) que van fer 47 cops i amb un més les parelles Serrano –Holmes (P&P Teià) i Penalva – Sanchez (P&P Sant. Jaume).

El millor equip de la jornada va ser el Vallromanes A amb 199 cops, seguit de l’actual líder de la classificació el P&P Badalona Odyssey amb 204 i en tercera posició el guanyador de l’edició de l’any 2013, P&P Franciac.

La classificació general està encapçalada provisionalment pel P&P Badalona Odyssey amb 354 punts, seguit del Vallromanes A amb 334 i en tercera posició Franciac amb 272 punts.

Els equips que encapçalen la resta de divisions son: 2ª Est: Backswing Blanes – Muralla Optica, 2ª Oest: P&P Cambrils, 3ª Est: Mas Gurumbau, 3ª Oest: Canal Olímpic, 4ª Nord: Franciac Swing Factory Revolution, 4ª div. Centre G-1: Callejeros, 4ª Centre G-2: Sant Cugat P&P C, i 4ª Sud: La Fusta.

La propera cita es disputarà els dies 26 i 27 d’abril al El Vallès, Tennis Mora, Can Cuyàs, Mas Nou, Cambrils, Peralada, Can Rafel, Badalona i Lleida.


Classificació de totes les divisions


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC