Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 29 - Novembre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22543
27.11.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 29 - Novembre 2013

Pilar Montero i Jordi Serra campions del Parelles Mixtes 2013

     


Els dies 22, 23 i 24 de novembre es va jugar al Pitch & Putt Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) la VII edició de la Copa ACPP Parelles Mixtes. Hi van participar un total de 104 parelles.


Entre el divendres i dissabte totes les parelles van jugar la primera volta de la competició modalitat fourball, millor bola de la parella. El millor resultat el va fer el jugador local Jordi Serra i la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 9 cops sota par, seguits de l’Antonio i la Carlota Serra (P&P Can Cuyàs) i del matrimoni Ricardo Betlinski i Mercerdes Marco (P&P El Vendrell) totes dues parelles amb 7 sota.


Després de la primera volta va haver un tall, on només passaven les 36 millors parelles  a disputar la 2ona part del campionat, el tall va estar a 1 cop sota par.


El diumenge a les 10 en punt del matí es donava el tret de sortida a la segona volta de la competició, la modalitat grensomme on es juguen dues boles en el primer cop i s’escolleix una. El millor resultat el van fer els germans González (P&P Vallromanes) amb 6 cops sota par. Després d’aquesta volta encapçalaven provisionalment la taula la parelles Betlinski – Marco amb 97 cops i amb un cop més les parelles Garcia- Piqué (P&P Teià) i Serra – Montero.


A primera hora de la tarda s’iniciava la darrera i definitiva volta, la modalitat més exigent de totes, la foursome, un cop cada jugador. A l’arribar al forat 18 hi havia 3 parelles amb possibilitats d’emportar-se el títol. Les parelles  Carolina i el Sergio González, Montero - Serra i Betlinski – Marco.


Les possibilitats de guanyar pels germans González es van esvair al fer par al forat 18. Necessitaven fer 2 cops i la bola es va sortir del forat després d’un magnífic cop d’aproximació d’uns 10 metres de la Carolina. Al mateix forat  Betlinski va fer un mal cop de sortida i va enviar la bola a l’aigua que va significar acabar el forat amb 4 cops . No va ser suficient per lluitar pel títol i la parella Montero – Serra no van fallar i van fer par. D’aquesta manera  es van proclamar Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2013. Cal recordar que la Pilar Montero ja va ser campiona també a les edicions l’any 2008 i 2011 amb l’Antonio Jiménez.


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Jordi Serra i Pilar Montero 150 cops

Sots Campions: Carolina González i Sergio González 151 cops

3er classificats: Ricardo Betlinski i Mercerdes Marco 151cops

4artclassifcats: Enrique Jaén i Conchi Carballo amb 155cops

5ens classificats: Paco Salido i Dolores Alcázar amb 155 cops

 

Classificació


Àlbum de fotos


Vídeo de Tot PitchandPutt


Link

 

PDF de la notícia publicada en premsa



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC