Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP participarà a la La Festa dels Drets dels Infants

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 22338
30.10.2013

Altres NotíciesLa FCPP participarà a la La Festa dels Drets dels Infants

La FCPP participarà a la Festa dels Drets dels Infants a l’Estació del Nord, el diumenge 17 de novembre de 2013

La FCPP participarà a la Festa dels Drets dels Infants a l’Estació del Nord, el diumenge 17 de novembre de 2013

 

Sota el lema ‘Vine i coneix els teus drets fent esport” s’organitzen diferents activitats lúdiques relacionades amb el món del esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.

 

El Diumenge 17 de novembre, el vestíbul i l’esplanada de l’Estació del Nord de Barcelona acollirà la Festa dels Drets dels Infants, un esdeveniment lúdic i de sensibilització en què es convida tots els nens i nenes i les seves famílies a conèixer els drets dels infants. Durant tot el matí, de 10.30h a 14 hores, s’organitzaran diferents tallers esportius relacionats amb els diferents drets dels infants.

El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra cada any el 20 de novembre en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per les Nacions Unides el 1989. La ciutat de Barcelona se suma a aquesta efemèride amb la Festa dels Drets dels Infants 2013, un espai idoni on els més petits poden conèixer els seus drets.

Així, els nens i les nenes poden gaudir de la pràctica de l’esport alhora que coneixen els seus drets com poden ser: Dret a la Identitat, Dret a l’Educació, Dret a la igualtat, Dret a la Participació, entre d’altres. La Festa també compta amb un espai destinat a la petita infància (de 0 a 3), amb activitats en què els pares

i mares poden posar en pràctica eines per a l’estimulació i relació amb els seus nadons, alhora de compartir una estona agradable amb altres famílies amb infants petits. Les activitats es complementen amb la prova de la queixa, que té com a objectiu ensenyar els infants a defensar els seus drets i a denunciar les situacions en què aquests no es respecten.

La Festa de la Infància és una iniciativa de la Xarxa dels Drets dels Infants, constituïda per entitats en el marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva amb la missió d’enfortir les capacitats de la ciutat en la defensa i promoció dels drets de l’infant, amb especial èmfasi en el dret a la participació.

Les entitats que integren la Xarxa són l’Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Joventut, Contes pel món, Diomira, EQMON, ESPLAC, FAVB, FEDAIA, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Propedagògic, Fundació SOS Dia Universal de la Infància, Fundació Quatre Vents, Educo, Observatori Europeu de la TV Infantil,Save The Children, Sonrisas de Bombay, TIAC, AFANOC i UNICEF. La xarxa compta també amb la col∙laboració de la Síndica de Greuges de Barcelona i  l’Adjunta al Síndic deGreuges de Catalunya per a la Infància. Així mateix, donen suport a la festa d’aquest any la Xarxa Antirumors, la UFEC, la Federació Catalana de Tennis Taula, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Catalana de Pitch and Putt, el club de busseig skaphosde Palamós.

 

Per a més informació visiteu http://www.xarxadretsinfants.cat i http://www.bcn.cat/infancia

 

   

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC