Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 26 - Juliol 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 21637
25.07.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 26 - Juliol 2013

El català Josep Martínez quart al mundial de Pitch & Putt

   

Fotografia amb el pòdium dels guanyadors

Del 4 al 7 de juliol es va jugar al Pitch & Putt Tambre (Sigüeiro - Osoro - Galícia) el II Campionat del Món Individual Strokeplay de Pitch & Putt organitzat per la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). L'àmplia representació catalana integrada per 27 jugadors comptava entre d'altres amb jugadors d'alt nivell com  el vigent campió del món el jugador català del P&P Gualta Fernando Cano.

La competició estava definida a 4 voltes de 18 forats en un camp molt exigent tècnicament,  sumat a les altes temperatures de més de 35 graus. El Campionat del Món va ser inaugurat amb l'assistència de l'Alcalde Manuel Mirás i del Regidor d'Esports Luis Rey del municipi de Osoro al que pertany Sigüeiro, el President de la FIPPA, Frank Smith, i el Vicepresident Víctor Moscatel.

Després del primer dia de competició lideraven la taula  4 jugadors empatats amb 6 cops sota par, Frank Dineen (Irlanda), John Deeble (Gran Bretanya), Marcos Gómez (Galícia) i Sebastian Franco (Galícia). Els millors jugadors catalans eren Albert Gironès amb 5 cops sota par i a un sol cop dels líders i Enric Sanz i Fernando Cano a 3 cops dels líders.

Després de la segona jornada de joc i quan ja s’havien jugat 3 voltes de competició el líder de la classificació era l’irlandès Liam O’Donovan amb 146 cops, setze sota el par del camp. Cal destacar que a la segona volta va aconseguir un resultat 44 cops, 10 sota par. O’Donovan ja va demostrar el seu bon estat de forma el mes d’abril en guanyar l’Open Catalunya. Per darrera seu es trobava classificat un grup de quatre jugadors amb 149 cops: l’australià James Rogerson, el britànic John Deeble i els irlandesos John Crangle i Frank Dineen. El primer català era en setena posició en Josep Martínez amb 151 cops de qui cal destacar la seva segona volta on amb 44 cops li ha permès posar-se a cinc cops del líder.

També cal destacar en categoria femenina el lideratge des de la primera volta de Chrissie Byrne i la magnífica tercera volta de Esther de Shiffart amb 45 cops.

S'iniciava la jornada de diumenge amb el lideratge de l'irlandès Liam O'donovan amb un acumulat de 16 cops sota par i el millor català classificat, Josep Martínez Martos a 5 cops del líder a la 7ena posició provisional.

L'igualtat en el resultats donaven alternances en el lideratge fins que una seqüència de 5 birdies consecutius de l'irlandès John John Walsh del forat 8 al 12 el col·locaven líder en solitari remuntant 4 cops d'avantatge al també irlandès Liam O'donovan que no aconseguia fer el seu primer birdie fins al forat 17. L'australià James Rogerson amb 5 birdies fins el forat 16 agafava als últims moments de la competició el lideratge momentàniament a falta de dos forats quan en John John Walsh va fer bogey en caure al bunker del forat 17. En James Rogerson es posava líder de la prova per un cop, a falta dels dos últims forats quan possiblement traït pels nervis al forat 17 feia doble bogey després de caure al bunker i al forat 18  feia bogey després d'una mala sortida.

D’aquesta forma es proclamava campió en John John Walsh (Irlanda) 198 cops i  sots campió  en James Rogerson (Austràlia) amb 200 cops. Completaven les cinc primeres places amb premi els jugadors que havien demostrat un joc més sòlid i constant durant la competició. En John Deeble (Gran Bretanya) tercer amb 201 cops, Josep Martínez (Catalunya) quart amb 202 i Sebastian Franco (Galícia) cinquè amb 203.

Altres catalans que van destacar a la classificació van ser: Marc Lloret i Albert Gironès 14ens amb 207 cops, Eric Puig 20è amb 210 cops, Fernando Cano i Amador Rodríguez 23ens amb 212 cops, Daniel Giménez 30è amb 214 i Xavier Ponsdomènech 31è amb 215. 

A la categoria femenina la guanyadora va ser Chrissie Byrne (Irlanda) seguida de Esther de Shiffart (Holanda). La primera catalana va ser Abby Nachshon en quarta posició.

A la categoria sènior per a jugadors de 55 anys o més, el campió va ser l'Amador Rodríguez (Catalunya) amb 212 seguit per Andrés Peral (Galícia) amb 215.


Classificacions

Àlbum de fotos del divendres

Àlbum de fotos del dissabte

Àlbum de fotos del diumenge

Àlbum amb més fotos

Video de la remullada del campió

Link al web golfamateur.com

Link al web esportcatala.cat


Notícia publicada al diari del El Mundo Deportivo del 19 de juliol:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC