Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 25 - Juny 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 21401
26.06.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 25 - Juny 2013

Esperit d'Equip. Tots guanyem

  

  

Del 4 al 7 de juliol de 2013 es jugarà a Sigueiro, Santiago de Compostela, el II World Strokeplay Championship. Els 24 jugadors i jugadores catalans que hi participaran ja estan fent tots els preparatius per anar-hi. Fa uns dies ja es va fer la presentació del polo amb el que podran jugar.

També s’ha posta en marxa una campanya-concurs per a donar a conèixer la seva participació i divulgar el Pitch & Putt. Si hi vols participar entra al facebook de Pitch&Cat:

www.facebook.com/pitchandputt.cat


Explicació de la campanya concurs:

Del 4 al 7 de juliol 24 jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Pitch & Putt participaran al II Campionat del Món Individual de Pitch & Putt a Tambre, Galicia.

Des de l’Associació Catalana de Pitch & Putt volem donar a conèixer el nostre esport i hem pensat dedicar part d'aquesta campanya a col•laborar en el cost del viatge dels esportistes. Per cada "M'agrada" que es faci a la noticia aportarem 0,25€ per les despeses dels jugadors fins a un màxim de 1.000€. El nostre objectiu és arribar als 4.000 "M'agrada". Ens ajudes a fer-ho possible?

I entre totes les persones que facin compartir a la noticia es sortejarà un cap de setmana per a dues persones a l'hotel Palace Pineda 4* i dos greenfee pel Pitch and Putt Cambrils.


Bases del concurs:

ORGANITZACIÓ:

El titular de la present promoció és l’AssociacióCatalana de Pitch and Putt (endavant ACPP), la finalitat és realitzar un sorteig,sense valor contractual, en el qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

Les presents bases estaran disponibles pels participants en una nota a la pàgina de Facebook http://goo.gl/eaLv7

LEGITIMACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en el present sorteig i aspirar a guanyar un cap de setmana alhotel Palace Pineda 4* (en temporada no alta i segons disponibilitat) i dos greenfee al Pitch&Putt Cambrils, qualsevolpersona física, que tingui un compte a FaceBook i que durant el període devalidesa d'aquesta campanya participi en l'acció segons es proposa en elstermes descrits en aquestes bases.

PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL CONCURS

El termini de participació en el present concurs començarà el dissabte 15 dejuny  a les 08:00 hores i finalitzarà 3de juliol a les 23:59hores (hora de Barcelona).

PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DEL CONCURS

La inscripció en el concurs implica que el participant tingui un compte aFacebook i que respecta les condicions d'aquesta xarxa (http://facebook.com/legal/terms/).A més, perquè la participació pugui ser validada, aquest perfil ha de serpúblic. Per participar i tractar d'aconseguir el premi bastarà amb fer un “M’agrada”a la pàgina del Pitch and Putt i compartir la notícia de la promoció.

Una comissió formada per l’equip de socialmedia de l’Associació Catalana de Pitch and Putt realitzarà el sorteig. Per ala seva elecció es valorarà, l’acompliment d’una de les dos peticions delsorteig (“M’agrada” i compartir).

Només es comptabilitzarà un “M’agrada” iuna compartició per perfil.

El concurs podria quedar desert si el jurat així ho considera oportú.

COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS

L’ACPP (a través de la pàgina de FaceBook) es posarà en contacte amb elguanyador.

L’ACPP donarà a conèixer els guanyadors en un termini de 3 dies naturals unavegada hagi conclòs la campanya, encara que, en la mesura del possible,tractarà de comunicar el guanyador el dia posterior al de la finalització delconcurs. En cas d'impossibilitat manifesta per contactar amb els guanyador enel termini de 15 dies, l’ACPP quedarà eximida de qualsevol responsabilitat ipodrà triar un altre guanyador.

PREMI

El premi és una nit d’hotel al Palace Pineda 4* de Pineda, Tarragona (entemporada no alta i segons disponibilitat) i dos greenfee al Pitch&PuttCambrils. El premi no podrà serbescanviat pel seu valor en metàl•lic.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els participants accepten, mitjançant la seva participació, que els contingutsi comentaris que hagin de ser publicats en aquesta xarxa puguin ser compartitsamb la resta d'usuaris de FaceBook i altres xarxes socials. La participació enun sorteig d'aquesta naturalesa suposa l'acceptació de les normes de FaceBook.

RESPONSABILITATS

El promotor es reserva el dret d'anul•lar qualsevol participació o qualsevol participant,si es tenen sospites d'una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

L’ACPP es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació en elconcurs i en general a la promoció de qualsevol participant que no reuneixi elsrequisits descrits a les presents bases i termes de participació o contravinguiles normes o finalitat del concurs.

L’ACPP es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les condicionsd'aquesta promoció, fins i tot la seva possible anul•lació abans del terminiprefixat, sempre que concorri causa justa, comprometent-se a comunicar lesnoves bases, condicions de la promoció o l'anul•lació definitiva en el seu cas,amb la suficient antelació i publicitat.

L’ACPP no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes decorreu electrònic i / o pel mal funcionament de FaceBook o internet. A més L’ACPPexclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesaque, tot i les mesures de seguretat adoptades, puguin deure a la utilitzacióindeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, enparticular, encara no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de totanaturalesa que puguin deure a la suplantació de la personalitat d'un tercerefectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a travésdel portal.

Igualment, l’ACPP exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis dequalsevol naturalesa que puguin deure a l'ús indegut,manipulació o mutilacióque usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte del contingutgeneral d'aquesta pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietatintel•lectual que pogués produir-se, per manca de compliment de les exigènciesestablertes en aquesta web.

BASES

La participació en aquest sorteig suposa l'acceptació íntegra de les presents basesi la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixesefectuï l’ACPP.

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per a qualsevol dubte en la interpretació del present acord, ambdues parts, ambrenúncia expressa al fur que els pogués correspondre, se sotmeten a la jurisdiccióde Barcelona.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC