Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt celebra la seva festa anual

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 20243
21.01.2013

Altres NotíciesEl Pitch & Putt celebra la seva festa anual

El divendres 18 de gener es va celebrar a l’INEFC de Barcelona la Nit del Pitch & Putt

El Pitch & Putt celebra la seva festa anual


El divendres 18 de gener es va celebrar a l’INEFC de Barcelona la Nit del Pitch & Putt organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt. En aquesta gala es va fer entrega dels guardons de les principals competicions de pitch & putt jugades en el 2012.

A nivell d’equips va destacar el guanyador del Campionat de Catalunya per Equips i de la Copa Catalunya, l’equip de Gualta. També es va retre un homenatge a tots els jugadors que van participar a nivell internacional en competicions representant a la FCPP, tant a nivell individual com representant a la selecció catalana.

A nivell individual els principals guardonats van ser: Alexandre Albinyana guanyador del Campionat de Catalunya Absolut, Eric Puig campió de Catalunya Matxplay, Carolina González campiona de Catalunya femenina i Francisco Arévalo campió de Catalunya sènior. Per parelles al campions de Catalunya sergio González i Adrián Sánchez.

Finalment es van entregar els guardons als guanyadors del Rànquing 2012 que van ser Eric Puig en categoria absoluta, Pilar Montero en femenina i Amador Rodríguez en Sènior.

L’acte va comptar amb la presència Santi Siquier, Representant territorial de l’Esport a Barcelona en representació de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de Xavier Amador, Director de Relacions Institucionals de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC