Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de la reunió de la Comissió Esportiva de Maig de 2004

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 1891
16.06.2004

Circulars ACPPResum de la reunió de la Comissió Esportiva de Maig de 2004

Circular Nº 25/2004
Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 18 de maig de 2004

ACPP                       CIRCULAR Nº 25/2004

 

Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 18 de maig de 2004

 

Ordre del dia de la Comissió Esportiva:

-         Informació dels Standards.

-         Campionat de Catalunya Dobles.

-         Reglament Campionat de Catalunya Femení.

-         Reglament Campionat de Catalunya Juvenil.

-         Reglament Interclubs.

-         Campionat de Catalunya Sèniors.

-         Campionat de Catalunya Matxplay Sèniors.

-         Selecció ACPP.

-         Resposta a les cartes rebudes.

-         Proposta de dia i hora de la propera reunió.

 

1.- Informació dels Standards.

S’informa que la Assemblea General de l’ACPP va aprovar en relació als standards que en un període de prova de un any, Papalús i Mas Pagès adoptaran par 55 i 56 respectivament a partir del moment en que es publiqui i desprès de aquest període de prova es decidirà la continuació de aquesta mesura.

 

2.- Campionat de Catalunya Dobles.

En relació a les noves inscripcions rebudes fora de termini d’inscripció per aquest campionat s’acorda no acceptar-les per tal de seguir el reglament existent.

 

En relació al canvi de jugadors ja inscrits, aquests estan permesos sempre que un dels jugadors inicialment inscrits segueixi jugant.

 

3.- Campionat de Catalunya Femení.

S’acorda aprovar el reglament presentat.

 

4.- Campionat de Catalunya Juvenil.

S’acorda aprovar el reglament presentat.

 

En cas de tenir moltes inscripcions es faran dues sortides, primer els més petits i desprès els més grans ja que habitualment el jugador guanyador surt del grup dels més grans.

 

5.- Reglament Interclubs.

Per tal de omplir un buit en el reglament del Campionat de Catalunya per Equips, es fa extensiu el reglament de 1ª divisió a 2ª divisió en el referent al cas d’empats, i d’aquesta forma guanyarà el campionat l’equip que tingui millor resultat a la última prova, 2 últimes, etc…, fent extensiu l’empat per a primera i segona posició (tenint en compte que són els dos primers equips els que passen a 1ª divisió).

 

 

 

6.- Campionat de Catalunya Sènior.

En relació al Campionat de Catalunya Sènior s’acorda realitzar 3 voltes de 18 forats en total, una primera volta prèvia el dissabte amb sortides consecutives a les 8:30 i cada 10 minuts, i passant el tall els 54 millors jugadors i empatats, dues voltes simultànies el diumenge a les 9:00 i 17:00.

 

Nota: posteriorment a la Comissió Esportiva i per sol·licitud de diferents sèniors entre d’ells integrants de la Comissió Esportiva, el Comitè d’Urgència de la Comissió Esportiva accepta la proposta de que siguin dues voltes i no tres les que es disputin en el campionat. Una dissabte per a tothom i una diumenge per qui passi el tall.

 

7.- Campionat de Catalunya Matxplay Sènior.

S’acorda realitzar tota la competició sota la modalitat de joc Matxplay, amb un nombre màxim d’inscripcions de 64 jugadors, jugant les tres primeres eliminatòries el dissabte 26 de juny i les tres últimes el diumenge 27 de juny.

 

8.- Resposta a les cartes rebudes.

- En relació a una queixa per un torneig jugat a Lloret el 15 d’abril i que es va suspendre per problemes de pluja es decideix no contestar la rèplica.

 

- En relació a la carta rebuda per una jugadora que demana la revisió de sanció a la seva parella, es decideix no fer-ho ja que la carta no aporta noves dades que pugui donar lloc a revisar aquesta sanció ja imposada.

 

9.- Selecció ACPP.

Es convida a aquesta reunió de la Comissió Esportiva als responsables de la Selecció de l’Associació Catalana de Pitch & Putt, en Xavi Ponsdomenech i en Joan Jordi Roura.

 

En Xavi i en Joan Jordi porten un escrit on es descriu la forma que ells creuen millor d’enfocar tot el tema relacionat amb la selecció i es posa en comú amb la Comissió Esportiva tots aquests temes i en especial alguns punts importants són els següents:

-         Forma de tria del jugadors de futurs Europeus: 3 primers del Ranking, Campió de Catalunya Matxplay i els altres 2 jugadors sortirien d’una competició entre 6 o 8 jugadors. Es considera que el guanyador del Campionat de Catalunya Stroke-Play no ha d’ésser un jugador directament seleccionable, ja que aquesta no es la modalitat de joc en competicions internacionals i existeix la possibilitat de que aquest sigui un jugador local del camp on es jugui aquest campionat.

-         Adaptar algunes competicions de Ranking o el Campionat de Catalunya Matxplay a les distàncies i nombre de pals de les competicions EPPA.

-         Fer que per competicions internacionals oficials els jugadors arribin alguns dies abans pe conèixer prou bé el camp i poder entrenar.

 

10.- Proposta de dia i hora de la propera reunió.

            Es proposa la propera reunió pel 22/06/04 a les 15:30.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC