Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP participa a l'Assemblea de la UFEC

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 18715
20.06.2012

Altres NotíciesLa FCPP participa a l'Assemblea de la UFEC

La FCPP participa a l'Assemblea de la UFEC

La FCPP participa a l'Assemblea de la UFEC


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va celebrar, el passat divendres al Gran Hotel Princesa Sofía de Barcelona, la seva Assemblea General amb la presència de les 67 federacions que en formen part.

Es va fer un repàs a la memòria d’activitats de la UFEC del 2011, per seguir amb l’aprovació per unanimitat de la liquidació de l’exercici econòmic vençut.

En el seu discurs, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, va voler destacar la bona relació i d’estreta col·laboració que mantenen actualment la UFEC i la Secretaria General de l’Esport. En aquest sentit, David Moner va fer referència al conveni de col·laboració al qual es va arribar la setmana passada amb la Secretaria General de l’Esport per ajudar a la viabilitat de les federacions. Gràcies a aquest, la UFEC podrà avançar a cada federació fins a un 25% del total de la subvenció que li hagi concedit la Secretaria General de l’Esport.

Així mateix, David Moner va anunciar el conveni que es va signar, també la setmana passada, amb una entitat financera per tal de facilitar el finançament a aquells clubs esportius i federacions catalans que vulguin construir fins a un màxim de dues pistes de pàdel a les seves instal·lacions. El conveni entre ambdues entitats consistirà en la concessió d’un finançament de fins a 8 milions d’euros durant 10 anys a aquells clubs o federacions amb aquest objectiu.



Els membres del Consell Directiu de la UFEC a l’Assemblea

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC