Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La Copa Catalunya FCPP 2011 es jugarà a Sant Cebrià

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 16673
20.09.2011

Campionats de CatalunyaLa Copa Catalunya FCPP 2011 es jugarà a Sant Cebrià

La Copa Catalunya FCPP 2011 Trofeu "Solius" es jugarà el 24 i 25 de setembre a Sant Cebrià. Text de renúncia a ser seu de la Copa Catalunya per part del camp de Gualta
Pagina nueva 1

Text de renúncia a ser seu de la Copa Catalunya per part del camp de Gualta


Després de confirmar que els greens 4, 8 i 9 no tindran prou regularitat per a una competició en que aquest factor és molt important, la direcció del pitch&putt Gualta a sol·licitat la renuncia a celebrar la Copa Catalunya a la FCPP.

Volem aclarir que no s'ha fet cap punxat els últims 15 dies i que qualsevol tractament mecànic fet (ratllat o airejat) no impedia, sinó que millorava, la celebració de la competició per dissabte, la decisió és únicament degut a que els greens 4, 8 i 9 no s'han recuperat a temps dels problemes soferts a finals d'agost.

Els jugadors que haguessin entrenat el dilluns 20 o dimarts 21 tindran un green fee gratuït per a una altra ocasió que es podrà recollir durant aquest cap de setmana vinent.

Finalment volem agrair la vostra comprensió i disculpar-nos perquè tot i l'esforç fet en recursos l'últim mes no hem aconseguit l'objectiu de tenir tots els greens excel·lents per a una competició d'alt nivell.

 

Tot l'equip del Pitch&Putt Gualta

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC