Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2011

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 16524
05.09.2011

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2011

Reglament Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2011 que es jugarà al P&P Barcelona - Teià del 23 al 25 de setembre. Inscripcions a partir del dilluns dia 5 de setembre

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2ª CATEGORIA – 2011 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició).

 

2.- CAMP I DATES

 

Es jugarà al P&P Teià del 23 al 25 de setembre de 2011.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Es jugarà a 54 forats Stroke-play Scratch individual.

 

El divendres dia 23 i el dissabte dia 24, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats exactament es classificaran per a jugar el diumenge dia 25. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 54 i posteriors, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 54 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

 

El diumenge dia 25 es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

El divendres 23 i el dissabte 24 les sortides seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida simultània. S’habilitaran inicialment sortida a les 16:00 el divendres 23 i a les 9:00 i a les 12:30 el dissabte 24. Si fos necessari s’habilitarien més sortides per a que puguin participar tots els jugadors que vulguin. Els jugadors/es participants podran escollir hora i dia de joc per ordre d’inscripció.

 

El diumenge dia 25 hi haurà una sortida simultània a les 9:00 i l’horari de sortida del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la sortida a les 13:30. Tots els partits s’iniciaran amb sortida simultània a les 13:30 excepte els 5 partits corresponents als 15 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives.

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP en el moment d’elaborar els horaris de sortida.

 

5.- DESEMPATS

 

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

 

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 48, 51, 52 i 53 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

 

La resta es classificarà ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió/ona i sotscampió/ona de Catalunya de 2ª categoria.

 

Obsequis per al tercer, quart i cinquè classificat.

 

Es lliuraran a la Nit del P&P 2011.

 

7.- INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web http://www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

 

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del dilluns dia 5 de setembre de 2011 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Es tancaran el dimarts 20 de setembre de 2011 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 21 de setembre a la plana web http://www.pitchandputt.cat

 

9.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

El divendres i dissabte cada jugador abonarà 15 Euros. Els jugadors que passin el tall abonaran 15 Euros per jugar el diumenge.

 

10.- DISCIPLINA

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin a jugar a la competició hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 h. del darrer dia hàbil.

 

En cas de no presentar-se a la segona volta de la competició, els jugadors  hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició com a màxim a l’entrega de la targeta de joc de l’últim recorregut jugat.

 

En cas de jugadors retirats que passin el tall, no se les tindrà en compta a l’hora de realitzar el tall permeten la participació del màxim possible de jugadors.


11.- ENTRENAMENTS

 

Durant la setmana anterior compresa des del diumenge anterior a les 14.00h  fins el dia abans de començar la competició, els jugadors que ja estiguin inscrits podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat

12.-COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

13.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

 

14.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

 

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

 

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC