Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Missatge del president de la FCPP sobre les eleccions

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 15450
11.04.2011

Altres NotíciesMissatge del president de la FCPP sobre les eleccions

Felicitació al nou representant dels jugadors a l’assemblea de la FCPP Sr Lluís Navarrete i agraiment per la tasca voluntària feta a l’antic representant Sr Sergio Hermoso
Pagina nueva 3

Un cop celebrades les eleccions a Representant dels Jugadors de la FCPP i sabent el escrutini provisional dels vots, vull felicitar al nou Representant dels Jugadors a l’Assemblea de la FCPP, en Lluís Navarrete i també agrair la tasca feta fins ara pel Sergio Hermoso. A tots dos, a més els vull demanar que continuïn endavant amb el seu compromís amb el nostre esport. Gràcies a voluntaris com ells, podem fer realitat tots els projectes i desenvolupar amb plenitud el Pitch & Putt, la FCPP té ara mateix molts voluntaris que desenvolupen diferents tasques organitzatives, bé sigui a títol individual o bé com a part dalgun dels col·lectius de l’esport. Amb més voluntaris encara arribaríem mes lluny, per això aprofito la felicitació al Lluis Navarrete, per tal que més gent col·labori amb ell o amb alguna altra tasca de la FCPP.

El Pitch & Putt a Catalunya té poc més de 20 anys i la FCPP és encara molt més jove, però avui sha culminat un procés democràtic, pel qual hem triat a la persona que representarà als jugadors dins de l’organigrama formal de la FCPP, de la mateixa manera que també ho fan els clubs, els àrbitres, la Comissió Esportiva i la Junta directiva. Ha estat un procés asèptic i transparent, sense interferències i amb totes les garanties democràtiques. Ens hem de felicitar perquè el fet dhaver més de un candidat ha fet que sobrís un debat plural on shan expressat inquietuds que ara han de ser canalitzades als òrgans directius de la FCPP de la forma que recullen els nostres estatuts. Són opinions enriquidores que obren noves perspectives de treball.

També vull felicitar a la Junta Electoral perquè tot i les mancances que ha trobat a la normativa per facilitar un vot més universal dels nostres esportistes, ha intentat obrir al màxim el ventall de possibilitats de votació i per suposat ha estat vetllant per a que el procés fos totalment legal, facilitant la informació i els programes, sense condicionar el procés i donant el màxim de facilitats a tots dos candidats per igual.

Aquesta primera elecció de Representant dels Jugadors amb votacions, ens ha fet veure certes mancances a la nostra normativa que no shavien detectat fins ara en no tenir cap experència prèvia de votació d’elecció del representant de jugadors a l’Assemblea de la FCPP i que corregirem el més aviat possible i sempre dins dels paràmetres que ens permet la Normativa Esportiva de Catalunya de la que depenem com a Federació. Caldrà pensar també en propers processos electorals com incentivar més la participació amb els recursos que tenim i sempre garantint que sigui un procés legal.

Per últim felicitar de nou a tots dos candidats per la valentia d’acceptar un repte com aquest, repetir el agraïment a en Sergio Hermoso per la tasca feta i felicitar i encoratjar al Lluís Navarrete per tal que desenvolupi una gran tasca al Pitch & Putt i demanar-vos atots els jugadors, jo el primer, a que ajudeu al màxim al Lluís.

Gràcies a tots.

Visca el Pitch & Putt!

Victor Moscatel.

President de la FCPP.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC