Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP forma part de la FOCIR

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 15167
17.03.2011

CatalunyaLa FCPP forma part de la FOCIR

L'Assemblea de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes va aprovar l'entrada de la FCPP. Veure web de la FOCIR

La FOCIR dóna la benvinguda a 13 noves organitzacions durant la celebració de la seva XV Assemblea General

 

L’Assemblea de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes –FOCIR – aprova el pla d’acció del 2011 i valora positivament els projectes realitzats.

 

La FOCIR va celebrar el dimecres 16 de març a la tarda la seva XV Assemblea a la seu del Centre Unesco de Catalunya, entitat membre de la Federació. Més de quaranta-cinc assistents van omplir la sala i van valorar positivament els projectes desenvolupats durant el  2010. Com ja és habitual, l’Assemblea també va aprovar el programa 2011, el qual  aposta per la continuïtat de les activitats més consolidades de la FOCIR així com per la promoció d’altres de més noves que han tingut fins el moment molt bona acollida. 

 

L’any 2011 tornarà a ser un any important per a la FOCIR. Després de 3 anys de mandat de la junta electoral i arribat el final del Pla Estratègic aprovat per l’assemblea del març del 2008, caldrà elaborar un nou Pla Estratègic que comprengui els anys 2011-2014. En aquest sentit, la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata, va destacar que la Junta ja ha endegat un procés de treball per fixar el full de ruta de l’entitat pels propers anys. El Pla Estratègic es definirà amb un procés participatiu de treball amb les entitats i pretén incorporar grans projectes que seran el futur de la Federació.

 

El moment més celebrat de l’Assemblea va ser la presentació i ratificació de  13 noves entitats amb reconeixement i importants responsabilitats a nivell internacional: Associació de Biotecnòlegs de Catalunya,  Amics del Centre d'Art i Natura de Farrera, EuroaviaTerrassa Fundació Desenvolupament Comunitari, Federació d'Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Família, Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Gremi de Recuperació de Catalunya, Federació Catalana de Cineclubs, l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedèsla Federació Catalana de Pitch & Putt, Associació Catalana Pro Persones Sordcegues,   FundacióCATmón i Voluntaris en Assessoria Empresarial.

 

Amb la seva entrada la FOCIR aplega ja 58 organitzacions membres i 2 entitats col·laboradores el que suposa un creixement del 31,03% respecte l’any passat. Cal tenir en compte que quan la FOCIR va reiniciar la seva activitat el 2007 només aplegava 27 organitzacions. Avui l’organització ha doblat aquesta xifra i continua tenint bones expectatives de creixement.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC