Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Presentat el llibre “1990-2010 El Pitch & Putt a Catalunya” a la seu de la UFEC

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 14559
17.12.2010

Altres NotíciesPresentat el llibre “1990-2010 El Pitch & Putt a Catalunya” a la seu de la UFEC

Presentat el llibre “1990-2010 El Pitch & Putt a Catalunya” a la seu de la UFEC
El divendres 17 de desembre s’ha presentat a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya el llibre “1990-2010 El Pitch & Putt a Catalunya”. El llibre vol mostrar la història del Pitch & Putt a Catalunya en els seus primers vint anys. Entre d’altres hi ha capítols dedicats a l’existència de l’esport prèviament a nivell internacional, el primer camp a Catalunya, la creació de l’Associació Catalana de Pitch & Putt, les raons de l’expansió de l’esport, els clubs, els camps que existeixen i els que van tancar, els millors jugadors catalans, les participacions de la selecció catalana, l’historial de competicions internacionals, els mitjans de comunicació de pitch & putt, estadístiques i normatives entre d’altres. En el llibre han col·laborat moltes persones que formen part dels diferents col·lectius de la família del Pitch & Putt català que han estat presents a la presentació.

L’acte ha estat presidit per el Sr. David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Sr Victor Moscatel president de la FCPP, el Sr. Angel Llopis, vicepresident de la FCPP i coordinador del llibre, el Sr. Ignasi Doñate, Director General de Projecció Internacional d’Organitzacions Catalanes i el Sr. Jesús Auré, coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC