Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El 31/12 finalitza el període per l’habilitació de Tècnics de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 14476
02.12.2010

Altres NotíciesEl 31/12 finalitza el període per l’habilitació de Tècnics de Pitch & Putt

El 31 de desembre finalitza el període per l’habilitació de Tècnics de Pitch & Putt

El 31 de desembre finalitza el període per l’habilitació de Tècnics de Pitch & Putt

 

A tots els clubs i tècnics de Pitch & Putt,

Es recorda a tots els clubs i tècnics que el procés per l’habilitació com a Tècnic de Pitch & Putt d’aquelles persones que han treballat o treballen en l’ensenyament del Pitch & Putt i vulguin continuar fent-ho, segons la normativa vigent, finalitza el 31 de desembre.

Podeu trobar més informació a la circular FCPP nº7/2010

http://www.pitchandputtcat.com/page.aspx?page=58&noticia=13751

Per a qualsevol consulta podeu fer-ho a la Secretaria de la FCPP

HABILITACIÓ : reconeixement de la tasca professional que es duiaterme fins el moment de l’aprovació de la llei (abril de 2008)  per poder continuar exercintla. Es realitza mitjançant l’Escola Catalana de l’Esport.

Aquelles persones que abans del decret de noves professions treballaven com a tècnics de P&P ho podran continuar fent si obtenen l’habilitació. Hauran de demostrar que havien treballat de tècnic de Pitch & Putt i malgrat que no tindran el títol oficial per a poder treballar si que se’ls hi permetrà seguir treballant.

Cal que hagin treballat com a tècnics de P&P abans del 3/5/2008 amb contracte o com autònoms. Han de presentar tots els documents que requereix la sol·licitud d’habilitació. Veure document adjunt.

Es podran habilitar en:

Monitor (Equivaldria a nivell I)

Entrenador(Equivaldria a nivell II)

Director Tècnic (Equivaldria a nivell III)

El procés per l’habilitació es pot sol.licitar fins el 30/12/2010. Propostes posteriors no permetran l’habilitació.

Extret del web de l’Escola Catalana de l’Esport:

La Secretaria General de l’Esport  té en compte que existeix un gran nombre de persones que desenvolupen tasques vinculades a l’esport dins de diversos marcs, com ara el federatiu, el social o el de l'oci, i que estan desenvolupant i exercint unes funcions en base a una experiència adquirida, però sense disposar d’una titulació oficial i reglada. Davant aquesta situació, i per tal de desplegar la citada disposició transitòria primera de la llei 3/2009 de 23 d’abril de l’exercici de les professions de l’esport, el Govern ha considerat necessari articular un procediment que permeti habilitar les persones que han estat treballant professionalment abans de l’entrada en vigor de la Llei3/2008 el 3 de maig de 2008, perquè puguin seguir exercint la seva activitat profesional.

Amb data 16 de juliol de 2009 es va publicar  al DOGC el Decret 107/2009, de 14 de juliol, pel qual es regula el procediment d’habilitació per a l’exercici de les professions previstes a la Llei 3/2008, de 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport, sense disposar de la titulació requerida a la Llei.

Amb aquest decret es podrà habilitar a les persones que han estat treballant professionalment abans de l’entrada en vigor de la Llei3/2008 el 3 de maig de 2008, perquè puguin seguir exercint la seva activitat professional i que no disposen de les titulació que la Llei requereix.

Per fer el tràmit corresponent s’ha publicat la Resolució VCP/333/2010, d'1 de febrer, per la qual s'obre la convocatòria per a l'habilitació de l'exercici de les professions de l'esport, del 17 de febrer al 31 de desembre de 2010.

 

Secretaria de la FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC